givetvis

joo men nyår imorron! har alltid vetat vad jag ska göra rätt långt innan förutom i år.. typ ingen koll, jaja. jag tycker om nyår ju! det är mysigt och fint på något sätt! men ja det kanske är överskattat ändå som många säger?! jag tycker inte att någon högtid eller helg va man nu säger är överskattat för det är kul på sitt sätt. men klart julafton är ju det bästa! men nu kanske jag ska tycka att det är överskattat me nyår. men det vill jag inte :D det slutar nog bra iaf!

vad bra att du vet så mycket om mitt liv då. tror du att det är exkat som ditt var elle? idiot.

varit med ebbabus idag! och jag laga godgod middag :D

var på ikea med adam och fredrik i fredags det var trevligt :D
sen på kvällen tog vi det lugnt adam och jag, tog ut stora sängmadrassen
och la vid tvn sen käka vi kina mat och kolla på 2 boxar vänner :)
hur mysigt som helst. MYSUNGE! så mycket kärlek

 
 

ouuuft

julafton var bäst. börja hos adam fick presentkort i julstrumpan av hans förläldrar :) så gulligt. sen åt vi tomte gröt och vid 12 ungefär kom mamma och erik och hämta mig så åkte vill till bror där övriga släkten var! mysdag, jätte kul, massa skratt och sjuukt mycket paket! vi var så himla många, aldirg sett så många paket alltså. gud va härligt det kändes :D allt var toppen. avsluta natten med min adam! bästa julklappen, en fin ring med våra namn i! tack älskling<3

sandra är hemma! varit på stan med henne och halva jacobsson idag :) jälva tönt rea alla är galna. jag brydde mig inte så mycket om kläderna idag fan, så blev inget handla för mig! bara ett fint nagelack till nyår! sen åkte jag hem ett tag sen hem till sandra, köpte godis och såg på film och spela tv spel :D nu är jag hemma igen, käka nyss och nu kollar ja på sex and the city.

käka massa julmat igår och sen kolla ja på sunes jul för jag vill ha min JULKÄNSLA! hur kunde den ta slut så fort? ge mig juuul. ge mig snööö! jag kommer aldrig förlåta dig gud för att du inte gav mig en vit jul. DUMHUVE :P


ord av drömmare

kommer kasta mig framåt om jag måste
man kan inte alltid vara på den där toppen
får allt, allt man ber om har allt andra vill ha
man kan inte annat än spy och bli arg
lever så orättvist och givetsvis finns det är menning med det
ser andra har det lätt
ser andra har det svårt
så det ska vara
livet har inte något jävla facit eller hur?
vilken väg du än tar så kommer det alltid
med stora bokstäver alltid att finnas en bättre väg
val av kläder, val av partner, val av skola
val av framtid, val av nöje
en drömmare finner sig inte i dom kraven gud ställer
kommer aldirg acceptera livet för vad det är
för vad det ger och vem det ger

dan före dan

var rikitgt kul igår!  jätte roligt att tärffa  tex ida som jag inte träffat sen napa.. 
fanny du är verkligen en klippa!  så glad  och snäll. du dömmer ingen!
känns så bra att vara med dig. man kan bara ha roligt med dig!  du är speciell
på många sätt och det är det som gör dig till fanny :)  kul folk var det och
pluttälsk kom också det var kul =)    så åkte vi hem framåt 2 och adam var skapligt
dragen men det var inte jag nykter hela kvällen så den här gången var det jag som
reta honom bahah!   morgonpigg var jag imorse som tusan, upp och skrek att det är julafton imrogon
sen drog jag upp adam så gick vi ner på stan för jag kände att jag behövde köpa en till
julklapp till erik eftersom jag "råka" se va han köpt till mig min nyfikna fan, och då kände jag
att jag behövde nog köpa något mer eftersom hans var en aning dyrare!  jag har hanldat så sjukt mycket julklappar i år. hur kul som helst verkligen!   roligaste är att se absolut. men visst att få är med super kul!
när jag kom hem idag stog mamma och laga mat, julmuisk och allt så mysigt. så hjälpte till lite sen käka erik, mamma och jag lite smått julmat (A) vi fuska lite.  MYYYSIGT! 
Nu ska jag åka till adam och hans gullfamilj och imoron ska vi till släkten! BÄSTA JULEN KOMMER DET BLI! ska fira i mitt barndomshem i Brogsten! kan inte bli mycket bättre.

God Jul!  tänker på er mina underbara vänner <3

kraaam




lördag

sitter och tittar på svenska hjältar nu på tv, reprisen!  väldigt bra. så himla bra människor det finns! tycker det är jätte kul att titta på det.  sitter och syr med, en knapp på min jacka sitter lös :P  ikväll ska jag och adam till natta! lite festfest det blir nog kul :) DET ÄR JUL SNART!  imorgon ska jag sova hos adam så  vaknar vi tsm på julafton :)  har fått ett jätte fint nattline av adam som är juligt så ska ha på mig det imorron (A)  mysunge hih..

TACK för igår mina pinglor! såå sjukt kul och mysigt var det.. bada utomshus i beccas super tuna :D  baka, käla jätte gott och myste och bytte paket!  bästakvällen. underbara är niiiii!  <3<3  lägger in bilder från igår senare, när jag fått dom :)  

skulle kunna göra precis
vad som helst för att
hjälpa dig för att se dig må bra
det gör ont att se dig såhär
du måste hitta livet
du är bra precis som du är
kännt dig hela livet och du har
växlat från dag till natt
men jag vet att du kan om du vill



image135                       image136

inter

ska börja med en video!  en julhälsning :D haha..  för att jag saknar och tycker så mycket om er! lisa,sara och mia kolla den :D

http://www.elfyourself.com/?id=1617634819


älskarälskarälskar MAAMMA <3

hoppas ni får dte kul imorron flickor! saknar er massa, tänker på er <3


just käkat, nu kollar jag på simpsons! såg på Gladiator igår, eller ghur den nu stavas. länge sen jag såg den men den är verkligen en av mina favoritfilmer! så otroligt bra. sen såg jag en annan film förra veckan som jag tänkte tipsa om, Värstingarna heter den. han från filmen The Rock som har huvudrollen. den är verkligen bäst. helt fast i den. handlar om en ungdomsanstalt och så bildar dom ett fotbollslag! aja SE DEN! verkligen superbra.

imorgon ska jag ha mysjul med becca och maria. bada i beccas tuna och baka sen ska vi sova där! MYS :)

ska till pojken snart tror ja! missmiss.


det känns tråkigt att man i efterhand får veta massa skit. jag vill inte veta, kan jag inte bara få ha kvar bilden av digg och oss? jag behöver inte veta. jag lever mitt liv nu men jag vill ha kvar känslan. jag vill inte veta något i efterhand. ni kan hålla det för er själva så kan jag låtsas att ni inte ens hade kontakt förut. lämna mig ifred och bry er bara om varandra..

image134

hej hopp!!

skönmys dag hade mia och jag idag! natta banga tydligen :p gick upp 30 min innan bussen gick, var en snäll vän och gav min sköna säng till ebba och tilda själv sov jag i tältsängen och jag sov som en gud :D skön säng ju hih. i skolan var det tomtegröt! supergott. sen satt vi och läste boken i 2 h eller nåt, fasta verkligen i den! jätte bra. kanske ska ta mig tid att läsa mer böcker? tycker om det märker ja. Ingen människa, en ö hette den vi läste nu.

erik gör mat till mig nu, så hoppas den är klar snart! sen ska jag mysa med billy.

ledig imorgon, eller drygt. 

HEEJ



längtar till julafton varje dag!!! :D

ooooooh

köpte sista paketet idag :) skönt nu är jag nog klar. eller om jag har pengar kvar så handlar jag till fler såklart hih. älskar att köpa julklappar. och ja hitta faktiskt mammas paket, det var massa till mig :D mjuka och hårda men mest mjuka! det var så kul att känna på dom!

nu sitter jag hemma med ebba och matilda :) sjunger julmusik. har så jäkla kul med er <3 dom hjälpte mig att plugga nu med, idrotten klar! skööööönt. blev inte as bra men den får DUGA!!!

gud så söta valparna är! jag vill bara pussa på dom hela tiden och mysa med dom. så fina. tessie är en så duktig mamma! finaste som finns.

bilder på dom sötaaa!



matten klar nu iaf! klara det :) känns toppen. kasta allt idag. hihh

plutt

nu har jag inte skrivit på hela veckan juuu,  men det är faktiskt desto roligare då att skriva :D  just nu sitter jag med hårinpackning och käkar lussebullar och lyssnar på julmusik:D och ja håller med beccis,  tomten jag vill ha en  riktig jul är så himla bra!  känns så glatt att lyssna på julmusik. varit med adam hela veckan faktiskt och jag får inte nog av dig. nu är jag utan dig och jag saknar dig redan. nästan så det känns lite larvigt att man kan vara så fast vid en människa men jag är verkligen det. hoppas du gilla ditt halsband/armband med en tomte på älskling :) hih.
varit med sötnosen hela helgen, i fredags så åkte jag till adam och då hade han bokat bord så vi givk till Butlers vid 21 och käka jätte god mat :)   hel mysig kväll. lördagen var vi så himla sega, jag hade feber och shit så vi låg inne och myste bara. och idag så var vi på stan och hanlda julklappar :) jag hitta massa så nu är jag snart klar!

blev super glad när tilda ringde idag! saknar dig grymt mycket. men på tisdag ses vi! då ska du sova hos mig,  det blir jätte kul :D hoppas ebba kan vara med också. ni är saknade!

ohh min hund har fått valpar :)  5 st. tessie sötnos vad duktig du är!!!!   gulligt som tusan.

image129

lussebulle

käka nyss lussebulle, mums dom var så goda!
blev ingen skola för min del igår, sov så himla dåligt så åkte till adam iställlet
han var ju ledig.  vi hade vattenkrig i hans hus hah såg ut som tusan men
kul var det iaf. sen på kvällen gjorde adam adventsfika till mig!! bästaälsklingen är du!
jag får inte nog av diig.  var ifrån dig några timmar igår, sen träffades vi igen och sov med varandra
tända ljus överallt hur mysigt som helst.  jappjapp jag är såå glad att du finns i mitt liv.
bäästaadam:D   imorgon ska vi julhandla det ska bli såå himla kul!!! 

måste ju tacka lisagullet för hennes tilllställning i lördags! jag hade himla kul faktiskt :D och mia med hahah. 
gud vad jag garva den kvällen. avsluta på leons med adam och fredda! gott tror ja? :P hahah
ska väl klä på mig och fixa snart ska på 80års kalas! trevligt ska det bli.  linn fixa ju håret på mig i lördags och det var super bra!!  så ska väl göra något fint!  just nu är det OC som gäller!  gud saknar ju det, titta påå det jämt förut. och jag är fortfarande lika kär i Summer!  skönhet!   bästa serien som finns helt klart.

snart är det imorgon! snart :D 

ooww flickor, oww flickor <3




10dec - 14 dagar

jag och mamma har bakat lussbullar ikväll :) jätte mysigt! dom blev super goda,  mamma påminde mig om att förra året så var becca med oss och baka :D det hade ja glömt! men det var mysigt..  bästa beccis <3 

jag längtar efter dig.. tar 21 bussen till dig så jag får krama om dig. jag älskar dig adam!

skriver mer imorron..

!!!!!

varit massa med min becca den här veckan och det finns ju inget bättre :D älskar dig enoooormt!! vi är så himla lika på så många sätt. störda ibland verkligen! hahah. men tillsammans klarar vi allt :D och så slår vi ner dom som är ivägen!  thihi. japp hon är något extra :)

har däremot inte varit mycket min adam men idag träffades vi och jag kände verkligen hur mycket jag saknat dig! hela veckan har jag varit ledsen och depp typ och när jag är ledsen blir ja oftast arg så har hållt allt inne sen idag när jag träffa adam så bara kom alla tårar och älskling bara stog och höll om mig! herrgud vad jag är glad som har dig. du och bara du är min och jag älskar dig. har aldrig någonsin fått så mycket kärlek av någon, du försöker alltid göra mig glad och du är alltid så positiv och tror på mig! du tror mer på mig än jag själv. du försöker rädda mig från allt och jag uppskattar dig varje dag <3

jag är inte på något super humör idag heller men kände att ja behövde skriva om dessa två glädjemänniskorna!

heej

jäkla mamma asså kan verkligen bli sur på henne ibland! ni skulle bara hört henne idag asså.  skulle till körskolan och hon ville absolut inte ta bilen för hon hade ställt in den i garaget så vi skulle ta bussen, sen när vi skulle hem så missa vi bussen och då säger mamma men va bra då kan vi gå! as glad?  jag var svin sur för det  var verkligen kaaalllllt ute. bara för hon hade jätte tjocka stövlar och jag mina hård skor. aja vi gick iaf och jag var sur hela tiden. de lät typ såhär:

m - det är ju jätte skönt att ut och gå, jag ska ut och gå ikväll igen med annica.
e - kul för dig men det är skit kallt ute ju.
m - jaså? jag fryser då inte.
e - nehä, måste du va så jäkla slö att du inte ens kan ta bilen?
m - nämen erika vem är det som är slö nu va?
e - men jag är trött och det är skit kallt varför ska vi gåååå?
m -  för det är skönt ju!
e - varför i helvete är du så himla glad?
m - man mår ju så himla mycket bättre då, testa det!
e - aa eller så testar du att va tyst.
m - ( mamma imiterar mig)

sen går hon och sjunger typ hela vägen, var jätte sur när vi gick i typ 20 min! haha jisses var arg ja var :D och mamma var helt super glad, utan anledning?  jag försökte starta bårk men hon bara ler och går och sjunger?  mamma är sämst på att bråka :p 

iaf så träffa jag becca älsklingen idag :D jätte mysigt! käka kebab och prata massa, sen gick vi och kolla lite och becca ville typ  helt galen är hon ha allt hon såg :P helt galen är hon på att handla men så himla sööt :)   bästabeccis!  kännt dig lite mer än ett år och ja är så himla glad att du kom in i mitt liv och att vi kom varandra så nära för du är verkligen en vän som jag uppskattar!  saknar dig redan gullet! längtar tills vi ska ha julmys med pluttmaria med :D <3<3

nu har mammi gjort mumsiga mackor så ska äta dom nu och kolla på desperate! 
pluggat har jag gjort klart nu! skönt.. matten kommer dock inte gå så bra känner ja!  attans för prov allstå.

intressant

med lite ironi i tanken

gillar Kungsgårds logga!  - Bli den du vill vara, bli en kungsgårdare. man kanske skulle gått på kungsgård?


center


adam pluggar, erika stör?



ibland räcker det inte till! ibland förstörs det.
jag är så trött och nere av det här..
vill så mycket men kan så lite.

julkalendern har börjat? jag borde bara vara glad juu.
den verkar jätte bra.
jul snart , men då kommer alla tankar kring den, allt som ska hända
är så trött på att tänka vad kan jag göra och inte? vill göra precis vad jag vill!
vill vara spontan och bara bestämma mig för en sak och sen bara göra det...
går inget bra, pengabrist och alldels för lite enegri.
den energi som finns spenderas till skolan. det aset.
nödvändigt ord erika.
uppenbarligen så blir jag på dåligt humör när det blir såhär.
jag borde skaffa ett liv. för jag antar att jag inte har det.
då ska man gå in för att leva och leva som andra?
jag vill resa, vill resa iväg med min pojkvän. vi kollar på lite resor men hur tusan ska
jag få pengar till det? jag var ju nyss iväg lixom.
sen vill jag ta studenten. vill flytta hemifrån. vill upptäcka världen!
jag vill träffa människor, se andra saker och bli förvånad av något nytt varje dag.
bli intresserad av nya saker.
jag vill leva. och jag lever inte nu.
slippa tänka på det. viljan har jaag alltid haft!
ett jobb skulle inte sitta fel, tror det skulle bidra till mycket liv.



man behöver inte säga så många ord...
det finns tankar och hon lyssnar och förstår dom.



grattis sandra!!  18 år.  saknar dig varje dag <3

RSS 2.0