soldag

Joo fest blev det igår iaf.  Börja hos becca med henne och sara :)  dte var super trevligt, alla blev dragna ganska snabbt haha.  sen bestämde vi oss för att åka till hugo. Träffa mycket folk där, trevligt.  Jaa väl inne på hugo var det super fullt. Träffa godingarna alex och karin :)  det var kuul.  Men så mäkvärdigt var det väl inte ;P   roligaste var iaf hos becca .:)  sen kom adam och hämta sin mycket mycket fulla flickvän.  fick göra några kiss pauser haha! jag måste sett sjukt rolig ut så borta :P  snällast är du plutten.     träffa andra vänner där med, som inte hade bjudit med mig :P  det var ju lite tråkigt MEN MEN IBLAND GLÖMMS MAN :D   jaja  det var helt okej och BECCA ÄR BÄSTA SOM FIINNS <3

vakna med sjuk baksmälla, paniiiik adam bara skratta.  efter mycket vatten, sol, och käk var jag på topp igen.  vi sola vidrae sen åkte vi till stan!  Shoppa lite smått,  sen köpta vi godis och åkte i adams super fina bil :)   senn hem och så laga adam mat!  gotttis. 

du sätter en sån press på mig, jag känner mig inte bättre, känne rmig bara helt jävla kass. gör jag inget rätt?   jag blir så ledsen, jag får sån ångest..  

aldrig utan adam <3

HEJE DÅ FAN


29maj

En letkion idag bara då.  skönt!  är hemma nu ska till tandläkaren vid 11!  sen ska jag träffa ebba och tilda :)  härligt härligt.  ska grilla osså tror ja :)   hoppas adam svänger förbi sen med!  han köpte nämligen en BIL igår :d  och jag viiiill se den nununu!  så himla kuuul! nu kan han komma till mig verklogen när jag vill ;D  så bäst.  

igår fira vi bror,  mysit så fint väder! käka smörgåstårta :D 

ut på stan snart,  se alla super fina studenter! blir såå glad.  INGEN ska vara nykter ;) höhö


BECCA!!!!  PARTYYY :D

image257


Onsdag

Sool idag med! super fin vecka. Ska ut i solen nu, plugga lite historia. ikväll ska jag till henka och fira honom =) ruuligt.  Alla fina studenter springer omkring nu med, så himla kuul!  Ta vara på er tid nu, snart är eran studentvecka över! OCH MIN HAR INTE ENS BÖRJAT :D:D   känns bra men hade ju inte varit fel att veta att 3an kommer vara slapp :P  nope tyvär inte. Ialla fall RÖÖJ NU alla studenter!!  festa festa och ha kul :D 

Ha det bra! 

PUSSS

endag

PANIK!! ÅNGEST!!  Jobb?  skolan?  sommar?   jag orkar inte tänka på allt. arför tar inte ja studenten nù?  bara åkt iväg, efter mitt efterlängtande usa!  
jag vill inget hellre än att resa iväg, festa och ha kul!  jag vill inget hellre än att kunna göra va jag vill!  Jag säger inte att pengar gör livet, men däremot gör det saken förbannat enklare!  ni får tycka illa om mig, men jag gör allt jag kan för att lösa de här.

En del förstår inte hur mycket dom betyder!

<3

JAG ÖNSKAR DU VORE HÄR <3


Justnu

Nämen oj?  tänk vad ens humör kan sänkas sååå snabbt?  inte så jäkla konstigt kanske.
livet ska vara upp och ner, och neej har du haft motgångar hela livet inte ska de bli lättare,  visst ja lyssnar på det som alla sagt till mig år efter år. svårare uppväxt lättare framtid??  leva livet i väntat på nåt bra?  OKEJ jag är frisk, okej ja har vänner och pojkvän!   min familj blir bara mindre och mindre och det har jag fattat nu. 

det är dags att ta farväl snart!  de beskeddet fick jag igår..   jag kan inte det, inte av någon. 

Idag, ett annat liv och i vår tid!

jus det, jag ska ta ett lån och betala det jag inte lånat.     KRASCH!!!!!!!!!!!!
ingens fel, men jag har just lagt på mi 100kg mer bekymmmmmer.

image266

kvälls

Sanningens ögonblick var ju såå bra idag!  vilken lirare hon va ;D  grym. men hennes frågor var kanske inte dom svåraste? eller har jag fel? :P  Iaf så var det ett bra program tyckte mammi med.

i nästan alla bloggar kan man se  den super snygga klänningen!  men än ska man inte ge upp, den kan bli min :Dhihh   http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2678380    blir den mer speciell när så många vill ha den? såg den på tradera med, jisses!   men det är ju alltid kul att tävla, dock har jag mer tur i kärlek än i spel!  men HEJJA MIGG :D

image265


Sunday

Varit ute hela dagen, adam och ja åkte ut till landet! 
Nu är jag hemma, ska plugga var tanken. inget jag vill göra usch usch. Hoppas verkligen det är lika fint väder imorgon, så himla sköönt. Sommar känslor!

Igår var myskväll, vi käka kräftor, drack cider och massa snacks!  Helt tokiga i kräftor, fast adam var verkligen dålig på att skala dom! Men  det gick bra till slut efter lite tips från mig ;D

Det är söndag och ingen Andra avenyn. Galet jobbigt! vill ha vill haaa!!

mormor <3

image262 
image263       image264

hello honey


Kikar runt lite på kläder, vakna nysligen ensam för adam är och jobbar.  Det är morsdag idag! glöm inte att säga något gulligt eller varför inte ge något?  blomma, paket elle gör nåt kort!  Vi ska in till stan sen, då ska vi köpa blommor till våra duktiga mödrar ;D 
Eurovision Song Contest igår då?  nej inte klokt vilken otur hon hade lille Perelli, lite tråkigt.  Helt klart fick jag en favorit ifrån Lettland. Deras låt var så himla härlig och glad, borde gått mööe bättre för dom!

nee nu ska jag ut i solen och äta frukost, sen hoppa in i duschen.



hothot
image260     image261

hoho

Suttit ute i solen med datan och kollat på glasklart på dagen :P haha det är så kul. Så himla roligt att se pensionärer leka av sig lite!  Varit en väldigt slappar dag, men hunnit med lite plugg och städat i rummet med så det var ju bra!   Nu väntar jag på adam, han kommer och hämtar mig snart!  ska käka kräftor och mysa ikväll ute på landet :)   ser verkligen fram emot en du och jag kväll! 

Inget party för mig denna helg! men nångång måste det ju bli så med ;D  Hoppas ni har kul ikväll girls <3

image259 
fick leka lite med sandra och vickans urgulliga syster i vasaparken i torsdags!  så himla söt är hon.

Lördag

nyy vaken! Börjar dagen med Kpist som är skönaste låten.  Gårdagen blev  skola, träff adam och äta glass, blev arg på mental lärare,  gick på stan med becca sen åkte vi hem, tog cyklarna vid 22 typ och åkte på lite picknick i vasaparken :P japp knasbollar som bara vi kan va galet kallt blev det sen så åkte hem och myste istället.  ingen dag är den andra lik, allt kan hända. right becc? =)

ska ut en sväng nu.

Blev iaf väldigt käär i denna klänning! är nog den finaste jag sett :O riktigt frän är det.
ge den till mig och jag kommer hopppa av glädej mihhh!
Det är Therese som lottar ut den, hyggligt :D  länka den här länken så har du med chans att vinna den :D http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2678380

image258

HALLOO

grattisgrattis till min bror <3 :)

äntligen helg :)  hoppas den blir sådär SUPERDUPER BRA! mohahahah

var med beccis igår, lalllalala! alltid lika ruuligt!  och idag var vi på stan och sprang runt lite.
får se vad kvällen erbjuder!

sommaren är nääära. men NÄRA SKJUTER INGEN HARE!

magont

ibland blir jag så jävla arg på mig själv. jag har 100 % energi och är helt frisk. Jag lägger fan i mig 87% enbart på någon som bara gör mig illa. Någon som EN GÅNG I TIDEN tog hand om mig, krama mig och lätt mig sova i hans säng när jag var ledsen. Någon som var rädd om mig, din lilla flicka. Idag är allt annorlunda och har varit så dem senaste åren. Ändå så bryr jag mig. det är bara jag kvar som bryr mig, av 5 st så är det bara jag kvar. Vem mår bäst ? inte är de jag, jag är en drömmare med en stark vilja. Men när de kommer till sånna här tillfällen undrar jag hur jag tänker.  Ännu en gång fick du mig att gå ut och bara springa, mp3, tårar och hemska tankar. ännu en gång låter jag dig skada mig.  Så har jag världen bästa människa i mitt liv, och haft henne i snart 18 år. En människa man inte annat än kan se upp till. Hon var så stark,  hon förlora sin man så tidigt!  Blev den första kvinnliga bonden och hon gjorde det jäkligt bra. Min mormor har aldrig gjort mig något ont, och idag ligger hon i svår canser!  Mamma hade varit hos henne idag, så kom hon  hem med massa fina smycken som mormor gett mig. Allt i äkta guld och silver.  Varför ger hon mig det?  jag vet vad som är på gång jag tänker bara inte ta in det. Jag tänker inte sörja, inte än inte i onödan!  Jag har fortfarande hoppet om att hon ska springa omkring igen och laga mat. Tänk om jag kunde lagt häften av min energi på att åka och hälsa på mormor som är dödsjuk istä för att bry sig om honom?
Ibland blir man arg på sig själv.  Jag tänker inte ta farväl, tänker inte släppa taget om någon jag håller så kär, det har jag aldirg gjort!  tänker inte släppa taget, min mormor kommer mår bra! i det här eller i ett annat liv. Varför straffar gud helt fel människor`?     jävla liv!.

 jag bär din ring, ditt halsband!  jag bär ditt hjärta <3

18maj

plugg som gäller just nu.  Mental träning är ämnet. Maxa nuet! något som Björn  Borg gjorde.  väldigt smart och jag tror på det sten hårt.  Det är intressant att läsa om sånt fakiskt. står massa om stress med och dess symtom, och jisses allt stämmer in på mig.  jag måste verkligen bli bättre på att ta det lugnt, min mage mår inte alls bra av allt sånt.  har jag även fått svar från proverna jag tog och kanske att jag är gluten :S jäkla shit.  men det var inte helt säkert så ska dit igen snart och kolla upp.  aja hellre gluten än aids eller nåt iaf xD 

ny vecka imrogn, 3 kvar!!  lite små panik

antar att min paus är slut nu!   

ha det så bra  :)

love

ny vecka igen.  igår va jag´med adam, ute och käka sen åkte vi hem till honom!  saknat dig så mycket.   super kul och mysigt hela natten :)   idag hände nåt SJUK KUL!  adam ringde mig och va super glad sa att han klarat uppkörningen!   såå himla kul. så han kom och hämta mig, fanny och johanna vid 6 typ så åkte vi till folkparken och skulle köra vollyboll!  i väntan på killarna så körde vi med två söta små pojkar :D  haha.  sen kom dom andra, så körde vi jätte länge fan.. skit kul var det!   fanny, johanna, peder, adam, erik, anton och sterner var det =)   moiha en del var ju bättre än andra om man säger så :P  länge sen jag gaaarva så mycket i streck fan. gaaalet!  nu är jga hemma och ska käka snart kolla på tv.  helt slut känner jag men skönt med lite sovmorgon imorgon =)  ska till linköping på kvällen följa med ebba på ett möte! hoppas det går bra, sen ska adam hämta mig!  Grattisgrattis älskling är så glad för din skull :D

tack för ikväll fannybajs =)   alltid så kul med dig!

image257

11 maj

Bloggblogg.    har lagt upp massa fina bilder från Bröllopet igår :=) kolla för tusan på bildagboken nuu!  eerika-
haft en topppen helg! fira lina i fredag var jätte trevligt sen bröllop igår och idag allt möjligt fan, kör bil hit och dit, träffat family och becca, käkat glass  osv.  japp nöjd med det!  ska käka mat snart inte hunnit med det än :P   har dock inte träffat min pojkvän på en vecka nu,  uuusch!   jag saknar dig så mycket tro inget annat!  ledsen för att tiden inte funnits. tvivla inte på min kärlek, ska visa hela världen hur mycket jag älskar dig!  :)

hur ska man bara glömma någon? bara radera bort någon som alltid funnits i livet?  jag beundrar er för det, varflr kan inte jag..  jag klarar det inte själv, interst inne vet jag att de är rätt men steget dit...  kan inte ta det.

  

KPIST

alloooo!  det är fredag och mitt humör är godis.  Lisa och jag hitta super fina presenter till Lina, hoppas hon blir glad =) grattis 18åringen.  Kom hem för ett tag sen, sitter ute med bror och lite folk dricker öl och ringer in till radio program, haha adam kom med så jäkla roligt!   Sjukt fint väder idag!  hothot.
var på eber idag jisses vilken skola svårt att hitta hah men de var trevligt.. Ikväll är det party hos lina som gäller,  tack vare min bror är jag gladast och ser fram emot kvällen:) 

ute på landet igår.  det var trevligt, men du är så långt borta. helt sjukt. tack för jag fick se dig iaf!

musiken heter KPIST och är så bra! lyssna på den som en galning för några år sen, nu hitta jag den och den är så najs.  ladda ner!!!  

att du tror att jag respekterar dig gjorde ont.
jag respekterar mod
jag respekterar människor med åsikter
jag respekterar svenska rappare
jag respekterar  en ensam mamma med 3 barn
jag respekterar en nykter alkholist
jag respekterar en kärlek på 50år
jag respekterar slaget för räddlsan

ha en bra kväll :)  



stan igår med beccaplutt :)


hallo

I HAVE TO GOO!   GIVE ME.

OKEEEEJ!  nuu sprängs mitt huvve snart, attans va ont de gör trots att jag sitter här och öser ner med vatten.  vill inte ta massa tabletter -.- 

ska läsa vidare i min bok nu!  MIN ÄLSKADE LIZA MARKLUND!  följer marias liv efter Boken Gömda, nu i Asyl. otroligt bra!  älskar den redan, ska inte läsa ut den så fort för då blir det så tomt igen :P

Imorogn ska jag på stan med beccis! ska handla klänning till bröllopet!  längtar så mycket hih.  sen kanske jag ska till min pappa?  har hoppet som vanligt men de får fan va nog nu.  pallar inte

MAMMA, BRÖDER!  och dom fina flickorna som förgyller mitt liv <3

5maj

Blandade känslor, vet varken ut eller in?!   snälla.

Helgen var fin, mycket mys med adam. i söndags var vi i sörping på resturang med hans familj, super trevligt!  ni är dem bästa jag träffat.  tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig!  på kvällen sen åkte jag till beccis, lika härligt som vanligt!  <3

skin skin som den sol du är låt hela världen se ditt vackra leende,

bara du har mål
så lyckas du med allt?  det är inte sant. jag har inte lyckats, det går neråt det ger ingen framgång.  aldrig utan adam och vänner!




JAG SÄGER LYS LYS SOM DEN STJÄRNA DU ÄR

idag

Barnvakt till pluttgustav idag :)

image221

RSS 2.0