hejblick

lever i en storstad men jag tror jag flyttar till landet!!!!!!!!!!!! lever i en storstad nuuuuuuuu.  lalala  
japp Kalle baah är solklar <3

erika har apu nu,  som dom flesta vet så är dagis och barn ingenting för mig men sure det är en erfarenhet.. vad det nu kan va :O  hah nerå. det är okej, bra personal och ungarna är dom bästa jag haft iaf, dock saknar jag elin, ingen är bättre en den tjejen :) så iof där har vi något bra med den här praktik grejen, förra året när jag var på körsbäret träffa jag ju den plutten och oj vad glad hon gjorde mig. varje dag berätta jag för adam vad jag lurat elin till att göra och allt roligt hon sagt och gjort! japp hon var speciell. barn gör en glad visst gör dom det, men den här kiss och bajs delen är jag verkligen inte mogen för. usch har super svårt för det där och snor och sånt :p  larvig är jag, vet det men va fan jag kommer lära mig tills jag får egna barn såklart :D  förutom praktiken så håller jag på med mitt körkort, driver igenom sorger som kastat sig över mig på sista tiden. blivit sjuk igen och det är ju sådär jätte kul. är nog för att det har varít lite för mycket party på sista tiden så är kanske dags att vila lite! 
kom på att dte är lov nästa vecka, super skönt, hade ledigt hela veckan men så ringde chefen idag och gav mig lite tider och de är jag bara glad för, trivs super bra på mitt jobb och ingen är mer tacksam än jag för att jag har det. dock har mycket pengar fått mig att tro att jag kan handla bort alla bekymmer, så fel, inget blir lättare.
nu har jag sparat en hel del för snart är det adams och min 1 års dag och vi ska göra något helt underbart :D nästa helg och damn vad jag längtar. vi har redan gjort det bästa så klart Turkiet var en dröm men vi har många mer resor att se fram emot :) älskar diiig så grymt



RIP



Saknar dig så sjuk mycket Nicke!   overkligt.    finns så mycket ja vill säga

älskar dig gubben

///

bloggblogg. jag har panik för skolan fy vad ja är dum jag tar inte tag i nåt känns det som. måste bli skärpning och det är nu, får verkligen börja säga nej till jobb och nöjen har ju bara några månader kvar att plugga så borde inte klaga. 
har varit ¨på bio med mamma ikväll, vi såg patrik 1,5 och den var så sjukt bra! blev kär i den filmen för den var så bra på alla sätt, rolig, sorlig, äcklig :P fin och allt!!! känslo film men ändå såå jäkla kul! mamma tyckte med att den var toppen! så käka vi thai mat också super gott. min födelsedags present till mamma :)  

igår tatuera jag mig! hah. gjorde ont som bara fan, revbenen är ett ap känsligt ställe sa han så det var modigt av mig :D men fuck vad snygg det blev jag är super nöjd.


RSS 2.0