gladadag

iiiiihh vad larvigt glad jag är :D   var och hämta min mobil idag!!!!! så underbart. den är som nyyy. nu behöver jag inte ha jäkla nokia längre, ända bra me den var ju SNAKE:D skit kul, haha spelat en hel del!   och nu till det BÄSTA AV ALLT!   jag har ett HEADSET igen!!   ADAM hade gått och köpt ett helt nytt headset till mig, ett mycket bättre också :D så himla söt. jag blev så sjukt glad. jag har musik igen!  gud asså har sånt behov av musiken, vilket adam visste tydligen :P  GULLUNGE!    gladgladglad.  vi gjorde pannkakor idag!!  adam ville bara ha tjocka men det ville inte jag så vi fick göra lite olika!   bär och glass till så mumsigt blev det kan jag lova.

onsdag redan, snart är lovet slut = /  attans.





denial


det kommer alltid finnas där, du kommer alltid tänka på det.
när du tagit steget där ifrån så känns det inte
lika tungt längre.
självklart tar det tid, men det är den tiden du måste ge dig själv,
du måste ge dig själv för att dina vänner ber dig,
för att du vill inget annat än att vara lycklig.
hur kan man förvänta sig att bli lycklig en dag...
när man själv inte ens kan tillåta det.
lyssna på dina egna ord, det är oftast dom som är dom rätta
för det är dom du säger till personer med samma tankar.



gick upp   07.05 imorse då, gud så kul. bara för jag skulle till himla tandläkaren?  men  så puckat det låter, förstår inte att ja utsatte mig själv för det. stackars mia också som fick bli väckt då.  fiilååt :$   men det gick iaf bra där, tanläkaren sa att ja hade jätte fina tänder och att jag sköte borstingen jätte bra? men jisses det  gör jag ju verkligen inte hur kunde det bli så? jag borstar lixom aldrig med den där lilla borsten som man ska. men ja jag tacka och var nöjd :P  åkte hem med 8.15 bussen, eller den gick inte då men den kom då sen stog den där i 20 min typ.  tyckte mia förtjäna att sova lite (A)   så spendera tiden på bussen med att prata med Ida, som också va uppe tidigt.  sen när jag kom hem kasta jag mig i sängen och somna om till 14.15. 

var med carro och mia igår.  vi hade julmys hemma hos mia, baka peppakakor, drack glögg och te och lyssna på julmusik. det var trevligt :D 

panikpanik, jag glömde en sak i skolan som jag ska jobba med lixom, jätte viktigt!!!!  nån som vet om skolan ät öppen på lovet`??  tänker inte åka dit i onödan.  attans asså, kan ju inte blir klar me den annars =/

image64image65image66

damdam

No one med Alicia keys spelas mest just nu,
både från eriks och mina högtalre hörs den :P den är riktigt bra.

var med min sandra igår! skönt att ha dig hemma en vecka nu. myste med natur och vanligt godis!  hade våra bästa pratstunder som vanligt!  myskväll.  sen följde jag henne hem en bit efter frukosten,
måste ses igen innan du åker <3

helgen vart jätte bra faktiskt. fredag lugnkväll med adam! käka gott med hans familj sen såg på idol osv!  lördag åkte hem ganska skapligt, gick omkring i t shirt hela dagen tills vickpick kom och tjata om att ja varså seg! haha.  så käka vi, fixa onödigt dyr dricka men vi hade ju kul för den iaf. hah. kvällen i arkösund blev himla kul!  tryvligt folk och allt, jätte kul :D   somna gott sen! men vakna inte lika gott. heh

  nu ska jag iväg till MIA :D toppen , hoppades ju på att slippa bussen men självklart ska mamma jobba över idag.. ELAKT hih.

hejhej :D

pippi

väldigt slapp dag idag!  två lektioner i skolan matte och engelska, ingen dans idag heller så VÄLDIGT slapp dag. hmm, har inte gjort alls mycket faktiskt. pluggat lite sen mest tagit det lilla lugna. nu ser jag på vänner med billsson på min axel! ih han är så lydig så. värsta söta var han när jag skulle ta upp han från sitt lilla hus! han la sig på rygg ny vaken och söt, han ville typ få fram - snälla mamma bara 5  minuter  till?!  hahahahah pluttiis :D:D 


NÄJ jag tänker inte. ska inte bli samma sak. lovat mig själv ju!

äntligen fredag imorgon! senlov! great.

image63 twins <3  haha

 

BILSON

image62    I love her

kewd

det är fruktansvärt kallt ute. fast igår var det värre, spec när jag var ute med fanny på kvällen! fy vintern är verkligen på gång! haha. men än finns det hopp om värme :D tsss.  varit med vickpick idag!  milkshake som vickan drog i sig på 10 sek hih. men FYYY vad jag älskar dig victoria <3  gick och lämna in min mobil idag ( jag vet jag drog ut på det) men nu när jag inte har mitt headset kan jag ju lika gärna ha den här fula mobilen en vecka.  skitmobilmuff

nu är jag hemma och har städat billssons bur!
baha tänkte vara lite snäll (A)   han flyttar omkring på allt hela tiden, jäkla råtta. 

ska käka snart sen plugga!!!!! histora, väldigt tråkig område just nu men det är ju så ibland.
sen är det greys ikväll! great.

image61


älskar

älskar, älskar er allihop! 


tors - sön

lång helg  slut.  känner att jag hunnit med så himla mycket! det borde alltid vara så. i torsags träffa jag min beccabus! himla mysigt var det. prata om allt! ingen förstår migsom du! så gjorde sötnosen våfflor till mig :) jätte gott vrekligen. älskar dig rebecca!  sen efter det åkte jag till lina och var med flickorna! blev en rolig kväll med mycket prat och snurra carros mobil.  måste tacka min lisa fisa för dina ord!  kändes jätte bra att få prata och veta att nån lyssna, <3 sen fick jag skjus av lisas snälla pappa till adam!  där alla känslor och prat fortsatte, gud vad mycket jag prata den torsdagen och tänk då snälla alla var mot mig! lyssna på mina tankar och höll om mig allihop. becca, lisa och adam <3   så framåt 3 på natten så kände jag mig mycket mer avslappnad.  fredag blev det myskväll hemma hos mig med vickan, ebba och tilda! taco, godis och idol!  toppentoppen :D   lördag var de kalas, natalie fyllde 18 år :)  HA DEN ÄRAN!!  det var en trevlig kväll med gott käk :D (viktigt)   sen tog jag BUSSEN till adam,  ser ni lisa och becca :D :$   mysig, ensamna hemma, känns som vi bara kommer varandra närme och närmre! du är verkligen speciell för mig.  hoppas du gilla min tecking :D  kämpa väldigt mycket med den när du satt och sura´haha :D  skit unge.

söndag och jag är pigg som tusan. kan bero på att vi sov till 15.00 men heej det var ju sovmorgon :D  attans vad arg jag var då när mamma ringde och väckte mig.,men hon fjäska snabbt in sig med mc donalds käk! 

jajja hej då!

image60

söker fru

Bonde söker fru! mysigt program, är typ slut nu. jag skulle faktiskt med kunna tänka mig att gifta mig med en sån där söt liten bonde, dom verkar så himla snälla allihop. inte nu kanske men om jag var stor :)   snart börjar Greys. äntligen, få program jag följer nu förtiden men det är ett MÅSTE! himla bra faktiskt.
har stor städat i mitt rum ikväll, väldigt skönt.  så kasta jag ut min byrå för jag har köpt en slags garderob som jag har i rummet brevid mitt rum, hah så jag har mer plats i mitt rum! väldigt bra. har juu så nedrans litet rum tycker jag men nu är det mer luftigt!  måste dock komma på vart jag ska ha min billsson nu men det löser sig.  hade sov morgon idag men jag mitt pundo missa det totalt så jag var i skolan en timme innan. fy de var irriterande + att jag blivit sjuk med så det var ingen höjdare men det fick gå ändå :D
imorgon är det kort dag, hoppas på att träffa bästabecca med ett tag efter skolan. längtar efter dig<3 

helgen verkar bli en super bra helg! massa kuul.

jag har tappat mitt headset vilket gör mig jätte arg!!! (skrev det bara för jag tycker synd om mig själv)

hejhej jätte mycket hejDÅ

image59

<3333

<3


SÖTNOS  jag  längtar redan efter dej.




prinsessa

skäms så fruktansvärt.
 jag känner inte igen mig själv längre. 
jag förstår inte vad som händer!
förlåt mamma och erik :(  
bästa jag har ju, vad håller jag på med?


jag får inte, jag vet det nu! alla får inte må bra. ingen annan än jag själv som bestämmer hur jag vill att det ska fortsätta.  alla vill så mycket, jag tycker inte att mitt begär är svårt eller dyrt. jag klarar mig bara jag känner det.


VICTORIA <3  alltid du och jag!

hey there delilah

torsdag idag. oj vilket jobbig dag? hade jätte svårt att ta mig upp ur sängen imorse ville verkligen inte men till slut kom jag upp, kläde på mig, slängde i mig frukost sen gick vi till bussen. ner till dansstudion satt och små sov lite typ,ingen lärare var närvarande! hmm efter ca 30 min gick alla därifrån! KUL gick upp helt i onödan, nästa lektion var lixom inte förns elva eftersom vår engelska var inställd.  baaaah så irriterande! ingen lust att vänta i skolan 2 ½ timme på en matte lektion som är på 40 min där jag inte gör nåt vettigt iaf, så jag gick och väckte adam istä, han hade sov morgon men det gjorde ingenting! så då gjorde det helt plötsligt ingenting att jag gick upp halv 7 i onödan, för se vart jag hamna :p hah.  så varit en rikigt slapp dag, adam gick och köpte pizza senare eller jag tog kebabrulle fi tusan vad gott!  känns ju som det är helg nu haha, men nej imorgon ska man upp halv 7 igen SEN är det helg, sen är det en vecka igen, sen helg blbalbla vilket liv?!  ösch nu ska jag inte vara sån. är skit trött  nuuuu  vilket är sjukt eftersom jag inte gjort nåt spec idag! men lika bra det.  blir att käka lite sen plugga och se på tv. måste läsa historian och svenska boken fast den är bra så det är helt okej.
ska lämna in min mobil imororn så den slutar dumma sig med mig. så nu ska jag ha eriks fula mobil, haha! usch, ingen MUSIK :(  kommer blir svårt, är inprincip beroende av musiken! och min mobil med för den delen. 

fick paket av syster idag :) gud så glad jag blev.  saknar dig massa sis!


man kan inte alltid må bra elle hur? finns det nån som alltid mår bra? snälla skriv då, vill veta hur dett fungerar så? uppskattar såna här dagar så jätte mycket, när man ler och skrattar och känner att magen mår så himla bra!
att må bra är den största gåvan. de är allt jag vill ha!


när jag vinner min egna kamp

image58 TANDSTÄLLNING :D

traaa

jag ger upp! seriöst.  skiter i det.   det funkar inte längre! JAG funkar inte längre.  att gå ut och skrika och gråta funkar inte längre., jävla musiken, kasta mobilen ut på vägen.   SÅ FALSKT ¨SÅ JÄVLIGA! 

för mig, MITT ORD!!!   inte rädd alls. bara HATAR det som hamnar efter.

SE DET SOM EN VÄN!

0000

kan du lova mig kärlek? kan du lova mig trygghet?
när du vet att du kan det, ställ dig upp.
stanna upp! lyssna och betsäm dig för lyckan.
ge mig det du lovat, känn efter om du har kraften.
leta tills du hittar och ge mig det du vill ge.
säkerhet i dig själv, du gör mig säker.
jag ser alla fel svart på vit, jag ser allt rätt svart på svart.
Inget mer blått jag vill se blod.

bloggblogg

mm bloggblogg.   skoldag igen. somna på historian nästan men det gjorde väl inget tss.. efter skolan så käka natta, sandra och jag på MC käka fiskburgare fan :D haha.   cyckla på den stulna cycklen med sämsta brommmmmsarna! men vi överlevde. åkte till kyrkan skulle be för ett bättre liv men det var stängt :S ofta..  haha så drog hem. sen fick jag glädje sms och gick till min Rebecca!  jätte mys. kolla på sjukt störda ID haha vilken kille, han var helt otrolig. men väldigt roande.  bara myste hos henne några timmar så himla underbart. älskar att vara med dig!  dag och natt? aldrig. för mig är du BARA en ljussommardag :) <3 

nu har jag ätit! mums. lyssnar på musik fick en lite härligt rolig låt av adam direkt när jag logga in Wild strawberrys - Du är den som jag vill ha!  sötnos :D värsta glada låten så nu är det den som spelas men snart kommer långa listan med Kalle Baah!! bästa.

man kan utesluta en människa så lätt utan att tänka på känslan att själv bli utesluten?!  man uppfyller tydligen inte kraven en del har. thats what friends are for.

äntligen!! imorgon kommer jag till diig! inte setts på mer än en månad, det är tufft. men imorgon är de bara bra, elle hur?!  PAPPA<3



image54image57

RSS 2.0