prov

Jag undrar.. jag är rädd! jag förstår inteeee!
helt utan tvekan var jag livrädd idag, och det var en sjuuuukt jobbig timme!
Jag trodde absolut att det skulle vara enklare!
TEORIPROV! jag har pluggat varje dag, repeterar varje dag, och ingen fjutig timme! nej nej jag har suttit minst 2 -3!
slutat träna, träffa kompisar, skitit i skolan BARA för det! vad gav det för effekt?
heeerrrejävlar jag klara det! MEN inte så bra som jag trodde. jag var så säker, sen när jag sitter där. hjärtat slår dubbelt så snabbt! ont i magen. trycker på starta och sen.. första frågan är ????????  när jag kom till typ fråga 7 så kände jag igen mig och sluta chansa! med enkla ord, jag fick ett rikitgt svårt prov!  är lite arg för att det inte gick bättre, är värd det! men så jäkla skönt att ja klara det!  det känns rikigt bra.

taaaaaack för stööd!!!!!

nu ska jag köra så jävla bra imorgon så andreas skiter i brallan! måååste fixa det här nu!
såå STOLT kommer jag vara när jag säger till andreas imoron att jag klara det :D

nu ska jag kasta i mig god mat sen är det box som gäller med sandra! JAG HAR TID!!!!!!
jobb imoron! ( jag har iaf mer tid nu än för 2 h sen)

onsdag

Dissa skolan idag, sista lekitonen iaf det var ju inte så farligt?
det känns som en dålig period! inte för att ja tror att någon av mina läsare har fattat att ja har en riktigt skit period nu men ja är ju tvungen att påpeka det igen.. tror alla i hela världen fattar hur dålig period jag är inne i. neger barnen i afrika har inte fått mitt bidrag denna månad, sälarna i island har inte fått sin dagliga mat! jag tror alla förtsår, inte minst mina vänner och familjen.  Men jag är snart ur den right?

plugga inte alls mycke teori idag! dumma mig. jobbet ringde och ficka slinka in där. dom böna efter min hjälp eftersom ja är den enda som kan kasta skit på fyllona som kmr och snor kakor. jisses.  vi har flyttat och det är så fint på jobbet. helt nytt och fräscht, vi flytta i måndags så det va första gången idag, ja va heeeelt yr! kände inte igen något fast vi hade samma sortiment! det va läskigt! men efter några misslyckade late så var ja på topp och satt på min rullskor och gled omkring och servara vart enda huvve! chefen nöjd, jag fick gå hem! körde en sväng, bråka loss med mamma som inet tror på mina körkunskaper mer än andreas, inte konstigt jag är osäker?  omringad av idioter!

fått 4 räkningar denna vecka! är ja vuxen eller? dyra som fan, studentmössa, kameran, uppkörning, teori! blir galen på dessa priser.  lönen blev bättre än väntat och det behövdes denna månad kommer blir snor dyr! absolut.

nu har ja hela säsongen från 90210! as bra serie! sett nåt avsnitt men nu ska ja see alllllla! maraton.

läs om min personligakriss! jag kommer ur den snart!

kvälls!

Körde en bra stund med mamma ikväll. det gick bra! skönt. ska köra imorgon med! körningen går före allt nu, ledsen vänner, skola, jobb men jag måste fixa det här nu! snart dags att skriva och köra upp!
jag hoppas det går vägen!   klyftigt sagt erika!

nu kollar jag på Smekmånaden, söt film! äter knäckis med gott på och dricker tee :) mumma! jag tar och fotar!
Natalie ska hjälpa mig imorgon, om ja hinner hoppas på det!

ojoj nu vill jag ha sömn men självklart går ja inte och lägger mig när det finns så mycket bra på tv :)
jag saknar adam! min skitunge <3


nyyyy

Jag är 18 år!
Jag är student!
Jag har panik!
Vet ni hur jobbiga mina dagar kan vara?  ohh shit varför? joo dte kan jag tala om.  Allllll min tid försvinner.
Jag SAKNAR när jag kunde träna fleraaa gånger i veckan, när jag la all energi på dansen och älska det!
När jag var ledig varje helg och njööt.
När jag fakitkst hade tid och energi att plugga till skolan.
jaja klaga på, andra sidan så har ju mitt jobb gjort mitt liv enklare, men även svårare? med pengar så blir allt på ett annat sätt fakitkst. så KAN man faktikst klara sig själv, innan så kunde ja ju inte det. df sluta mina föräldrar ge mig pengar.
och så blir det oj ja har pengar ja köper typ vad ja vill sen är dom ju slut och då får man ju helt paniik för man ska klara sista veckan i månaden med 500 spän. 
Jävkla körkort suger ut mina pengar OCH min energi!  men visst ja vill ha kortet mer än nååååååt annat just nu, hållt på i 4 måander, snart 5 och det taaaar på krafterna.
vill vara bäst, andreas tycker jag är sämst, mamma med. jävla typer, sätt er i jävla lastbil som är bakhjulsdriven och kör på is och slira ner i ett dicke! SÅ svårt äre.  äsch. ja blir arg.  andreas spottar hellre på mig än att slicka på mig. han liksom ser ner på mig. och det är INTE för att jag är kort. nee det är för att han är tjock och sur.
på torsdag ska jag sätta mig naken i bilen och säga Hej nu är det dags igen (som han alltid säger) då kanske han endast tänker på mina bröst och glömmer att klaga på mitt förbanade sätt att köra. bra ide? jag måste ju testa?

jag kollar på Heja björn nu! sett det?  han är en sån mes, rädd för allt och allt. tar massa skit och tycker det är ok! sen ser han det som att det är hans fel.  Är jag björn?  ja tänker ju att ja suuuger efter en körlektion med andreas. men sen när ja tänker efter vad gör ja för fel? då är det slarvfel visst men ja vet ju? eller?

jag ska köra med mamma ikväll. hon hatar det, hon är rädd, arg och jobbig. jag tvingar henne!


nu måste jag gå, ska räkna ut hur mycket av min lön jag FAKTISKT FÅR BEHÅLLA!  GAAAAH  ska man behöva bli gatagående för att få en lugn stund? utan dessa tankar.
ge mig en kraaaam! :)

skriva

tog ledigt idag! det behövdes. just nu funkar typ inget?  jag var vid körskolan idag istället och plugga loss. Jag älskar när det går bra. Jag älskar när andreas slickar mig på kinden för att jag planerar så bra, för att jag byter fil rätt och för att jag är koncenterad, då han älskar mitt sätt att köra. Jag hatar när andreas ställer sig upp och kissar på mig för att jag planerar dåligt, inte är koncentrerad inte kan regelrna osv. Jag hatar när jag inte kan. Jag vill så gärna och ja har ju målet!
skolan bryr jag mig inte om känns det som, har rester som trycker i bakhuvudet men jag vill bara få bort dom. sen när har jag tid? då jag inte pluggar teori, jobbar jag. jag prioriterar rätt enligt mig men fel enligt skolan.  betalar ju kortet själv nu eftersom ja behövde mer än tio lektioner.  jaja det löser sig väl som vanligt.

och nej jag vet inte hur det blir längre. vill bara veta! jag är arg, besviken men vägrar låta dig trycka ner mig ett en såndär period igen.  jag har det bra, bättre utan er.  vad i helvete skulle jag göra utan min adam? han är det finaste som finns. jag gör alllllt för den killen och han allt för mig. ingen tvekan om att jag har hittat min livskamrat!  eftersom mitt liv är en klass för sig så har jag haft den enorma lyckan att möta hans liv. familj och hem. en annan trygghet! när jag är 50 bast kommer jag minnas dom som rädda mig! dom som gjorde den här tiden värd att leva i.

jag ser på simpsons nu, är min humor absolut! hel grant. 
ledigt imorgon med då kanske. lika bra antar jag om jag nu inte får en morgon kick och vill gå för att vara där.
okej såhär är det:
jaf skiiiiter i psykolig
jag skiter i APU rapporten
jag skiter i aupair pappren
jag skiter i usa arbete
jag skiter i svenskan
jag skiter i boken
JÄVLAR vad bra det känns!  men nu råkar det vara så att jag har mina mål och jag är inte en av "dom" som gör sådär jag är bara mesen som kan skriva/säga det. jävla skit.

titta på bilder nu! sen ska jag ringa becca :)








känns som söndag

Varit mycket med pojken nu och det har varit så mysigt.
hör ihop med dig det vet jag!
Idag åkte vi till stan, var på jysk leta efter en sak till min vän beccas present!
snart kommer hon hem. kan inte beskriva hur mycket jag saknar henne.
Igår fyllde erik min bror 20 år! stor stor och hej och hå systemet!
han fick hugo boss av mig! lukta gott.

Blivit massa jobb nu så januari lönen blir en glädje! ibland tänker jag att ja har mer pengar än
vad jag ens behöver, ger bort så himla mycket eller så bara bränner jag dom på annat.
konstitg det där. men lika bra att passa på att jobba mycket, kommer nog inte bli lika mycket
nu efter att vi gör om så mycket!

Imorgon ska jag sätta in min Pstav, är nervös ju! tänk om det inte passar mig alls? men jag hoppas
iaf på det. adam ska följa med mig, plutten kommer ha svårt att gå upp så tidigt! han som sovit till 12 typ hela lovet nu :P
skolan på torsdag, inte sugen på att gå upp halv 7, inte sugen på att inse att ja faktiskt inte har pluggat nåt på lovet
och ja som verkligen behövde blir klar med usa arbetet.
jaja, det löser sig alltid! ska jobba imorgon med, hopppas jag får sluta så jag hinner till träningen! missa igår
och vill inte svika sandra igen :)

erik och jacob har lagat god mat ikväll! det satt bra i magen. nu ska jag duscha sen se en bra film!

älskar min kamera!







text

En låt jag söker, har den ständigt i mitt huvud. hört den mycket på dansgolvet, kan verkligen inte komma ihåg vad den heter. attans jag blir så irriterad.

ikväll blev inte bättre än igår, usch jag blir galen!
är det mitt fel? det kan inte bara vara mitt fel. borde jag vara helt annorlunda?
min terapeut sa att allt mitt betende har sin förklaring i mitt facit i huvudet, alltså det är inte konstigt
om jag är som jag är. varför har jag då ständiga tankar om att jag är så
himla trött på mig själv?
absolut mina läsare jag deppar, jag mår inget vidare alls men även jag mår bra, och sen dåligt!
det känns som den mörkaste och jobbigaste tiden är över så nu har jag dom här "vanliga" problemen.
Med min pojkvän tex. jag har säkert den bästa det tvivlar jag inte en sekund på men.... jag vet inte det kanske är mig det är fel på... Jag vet att när jag var mindre och hade det som jag hade så tog jag på mig allt, allt var mitt fel liksom! jag tyckte själv att allt var mitt fel helt enkelt. det kan knappast vara så hela tiden om och om igen.
min pojkvän är finast mot mig och jag är så förälskad så det finns inte. vi har varit i varandras närhet i två år snart. jag har älskat människan i mer än ett år. hur kan jag vara så säker på min kärlek men osäker på din?  från och till.
imorgon är det lördag! min lördag inte söndag.  du har lovat mig mycket, du har lovat att visa mig!!  visa mig nu, jag behöver det verkligen nu.

ibland vet jag absolut ingenting! och ibland är jag säker på allt. i natt sov jag inte en sekund. varje del i mig säger att jag inte kommer sova en blund i natt heller.  skulle bara vilja sova länge länge länge. kan inte slappna av för jag vet jag ska upp och jobba imorgon och jag hatar att göra det när jag är såhär. hatar att vara nere bland glada människor, känns som jag ska ställa mig och skrika och slå när som helst.  ännu en natt utan sömn. 

jag vet att vi löste det, men jag kan inte hjälpa att det kändes som att allt vi precis sa bara försvann när jag sista gången ringde dig. bara magkänslan som sa aj! varför kom du inte till mig?  ännu en gång känslan av att vara sämre...
hatar att slås, fighta, brottas med dina val!

älskar dig otroligt. mer än du ser.

folk har hela tiden sagt till mig att skriva när jag behöver, därför har jag bloggen. vet att jag har varit dålig på att skriva på sista tiden men statistiken är ju rätt hög så jag vill ju såklart ge er något att läsa.
trogna läsare :)

lägger upp några bilder från min nya systemkamera!  sen ska jag ut och gå en runda.



canon

Nyår har passerat! det var lyckat. med för mycket alkohol susa kvällen bort i en dans, dansa dansa som en tok. fick en tolsslagskyss iaf, det var på tiden.
dagen efter mumsa jag i mig en kebabpizza med blandad sås! adam åt någon töntig pizza.
så började jag året! 1 januari med en pizza.

jag har köpt mig en systemkamera, en ganska stor, svart och fin. den var svår att lära sig. ni vet sådär svår att jag tillome kasta den på golvet och hoppa lite på den. Jäkla instuktionsbok var ju värdelös!!  ett stort minus!!!!
men nu fungerar den igen, lite tejp såklart. och jag tror jag förstår det mesta nu.
Natta bjöd på en värdelös monopol spels kväll ikväll. jag hoppa av, gillar inte att förlora.

jag kom hem för några timmar sen. jag är utråkad som tusan, en dålig kväll, hade inget sug för utgång heller. jag borde plugga för göran har koll på mig, jag måste kämpa hårt i hans ögon. jag tycker svenska som är mitt språk är helt galet, men beror väl kanske på att göran, svenskaläraren är inte riktigt normal! dte går rykten om att han har ADHD, ja vet ju inte men han har ju sina tydliga problem.


RSS 2.0