turkiet08

IM A ROCKSTAR!!!!!!!!!!!

hemma från turkiet! landa halv 3 inatt så stog adams pappa och vänta på arlanda :) var hemma runt 5 -6 och helt slut. somna skönt i min säng, utan adam :( tomt som tusan. vi har haft en otroligt bra vecka. så mycket minnen. haft så kul och mysigt. jag har nog hittat den bästa pojkvännen i världen, jag antar att jag är riktigt lycklig, han ger mig mer kärlek än jag kunnat drömma om. sol,bad, shopping, mat, öl, skratt, mys, turkcell, häst, minnen! en helt otrolig resa jag förstår knappt att vi hade det så bra. lyckliga är vi verkligen som fick uppleva det :) riktigt lyx hotel hade vi hur fint som helst med toppen personal.  tack älskling för denna underbara resa, jag lovar det är det bästa jag varit med om! vi är bäst tsm, kan skratta 24 timmar 7 dagar i veckan med dig :) aldrig tröttnar jag på min plutt.  ska aaaaldrig vara utan min adam <3

orkar inte ladda bilder nu men dte kommer :) alla är sååå fina. ska visa vad jag handla,massssa grejor spec väskor blev en favorit :D

trist att va hemma, men har verkligen saknat mamma och erik! och mina vänner så klart.  nu blir det jobb fre - tisdag jisses va jobbigt. men ska parta massa i helgen och det behövs :D

BYE

om två timmar går tåget till arlanda :D sen åker vi till Turkiet! gaaah jag är så glad känns helt sjukt att ja kommer ligga på stranden imorgon och mysa och skratta med världen bästa kille. våran dröm är här :D bara några timmar bort! jag fattar inte att det är sant. att åka med sin pojkvän är himla speciellt bara vi två, vi kommer ha så roligt som bara vi två kan ha! Mysigt värre kommer det blir lala :D   ska shoppa loss iaf och bada och sola som tusan såklart.  Längtar efter vårat fina hotell, snart är vi där!!   nu måste jag få i mig lite frukost !

ses om en vecka :D:D 


ett tack

tack för ni städa! ni hjälpte till som fan, mamma kunde laga tre saker för ni plockat ihop så bra. underbara vänner har jaag. fick så fina paket och allt var underbart! önskar den slutat bättre bara. men jag kan inte göra något bara föröska intala mig själv att det inte är inte fel.hela dagen  har ja mått piss, jobbet var hemskt men ja måste försöka släppa nu.  jag fick så fina ord och mamma fick se vilka mina riktigta vänner är, även jag själv!   
Jag hade en bra start och det är jag glad för!

tack igen


Fredag

min nya design är super grym! jätte nöjd =) tack B. Igår jobbade jag, stängde vid 20.30  med pia och åsa som bara är för härliga :D man garvar hela tiden med dom asså. vi har fått nya tröjor nu med! vinröda peke myyycket snyggare och skönare!  riktigt bra där.  tog ledigt idag för tiden fanns inte men imorrn ska jag jobba igen får se hur det går med tanken på att ja ska bli sten full ikväll ;D  men jag brukar lösa det, inte glömma att ställa klockan bara hah. 
börjar inte skolan förns 13 typ, skönt men ja kunde inte sova längre än halv tio iaf. Ska in till stan nu och sola och köpa mina stövlar innan skolan!  köpt 4 par skor denna vecka och annat fint! gillar att ha pengar men det är roligare att handla upp dom.  Fick turkiska pengar av Adams familj i 18 års present super snällt och jätte bra juu, ska handla massa där ner!  5 dagar kvar sen är jag är paradiset med min pojkvän! 

ikväll kommer vänner till mig ser fram emot det som tusan =) bara för ni är så bra.


Födelsedagsbarnet.

Idag fyllermin världens bästa Erika år hela 18 år nu är hon en stor tjeja.  :) Jag tänkte att jag smyger mig in på hennes blogg och lämnar några rader om henne och hoppas även att hon ser min lilla present, den är inte riktigt klar än men nästan. Hoppas att hon gillar den iallafall.

Erika är jätteomtänksam och härlig tjeja en som verkligen bryr sig om andra, ibland kanske för mycket och glömmer bort sig själv! Hon borde tänka mer på sig och sitt tycker jag. Hon är speciell, hon är verkligen inte som alla andra och det gillar jag med henne och så är hon sådär knäpp med som  bara hon kan vara :) Något som jag är så sjukt imponerad av av henne och alltid vart är att hon är så  extremt stark och har sådan vilja och kämpaglädje så det finns inte.  Hon har sådan vilja också och en tjej som aldrig tappar hoppet. Hon har kommit så långt med sin vilja och sitt hopp och jag
vet att hon kommer gå ännu längre. Här har ni en tjej som kommer lyckas :) det vet jag. Som sagt har varit  så stolt över henne och är så stolt över henne nu med. Är så glad att saker och ting börjar gå bättre,och  att saker och ting löser sig för det gör det oavsett fast man inte kan tro det till en början. Vi har så mycket gemensamt så mycket som vi har lika speciellt när det gäller känslor och relationer och sånt så grymtatt kunna prata med någon som förstår inte kanske förstår allt men väldigt mycket :) JAG tycker erika är cool, jävligt cool! Frymt glad över idag att du bjöd mig på Mcdondals den där dagen fast jag inte ville gå med på de eftersom vi kanppt kände varandra men efter våran lilla pratstund på Mcdonalds så klickade det direkt och det är det som tagit oss ända hit där vi står idag :) Det är jag så glad för.   TACK FÖR ATT DU FINNS OCH ATT DU ÄR DU! Vi ska kämpa tillsammans hela tiden, bara vi har varandra så klarar vi det mesta!  Jag är också oerhört glad för din och Adams skull :) han ska vara lycklig lottad för han har en toppentjej. Ni är ursöta tillsammans jag tror på er!


" Vårat lilla ordspråk, lev i nuet och ta varje dag som den kommer för
 det händer alltid nåt som du inte hade en aning om, när du minst anar som sagt. Ingen dag är den andre lik"

Oj det vart visst många rader nu men men jag fick ut vad jag ville säga :) avslutar med att hoppas du har en grymt bra födelsedag nu och att du fick din födelsefrukost imorse och att duf år många fina paket av släkten idag och att ni äter mycket kräftor eller skaldjur för jag antar att ni äter det? för det är ju din favorit.


/ Din Rebecca


hallu

Tog bort tandställningen idag! yiiihu det va skönt, ingen större skillnad dock! hade inga snea tänder förut det var bara mitt överbett som skulle fixas och ja nån mm har det väl bättrats  WOW!  hejja tandvården ;P  jaja ja bryr mig inte  mina tänder är raka vita och fina som dom alltid varit och 1 mm längre fram ;D hahah  ÄLSKAR ATT LE IGEN!!!

har stord städat i rummet idag! och ändrat lite, blev super fint och mer yta jag är ju ba så gryyyym!

fota imoron i skolan, våran klass kommer se ut som heta freak ;D  sen ska ja ha körlektion! kvällen blir lugn, är inne på min andra nyktra helg och både mamma och jag är nöjda!   ger mig ännu mer längtan till nästa helg då blir det hel helgs krök :D:D  

Becca kommer imorgon!! miss uuu <3



RSS 2.0