Godkväll

Sigge och ja var precis ute på kvällspomis vi möte Fanny med, saknat henne såå! hetingen själv :D det va ruuuligt att snacka av sig lite med henne. Hon fyller år på ondags glöm inte säga grattis till henne :)
nu ska vi ta en nattmacka sen dra på desperate :D så bra har alla säsongen tack vare min snälllla bror.  På tal om honom såå bara älskar ja min data som ja fick!!  tack erik =)

jaja kortisar är alltid kul :D 

sommar

Måndag

Jobbat idag, super varmt var det stog och svettades när ja langa maten ;O haha men men är ju sommar!  sen sprang ja in på elgeganten och kolla mobil, ingen som ja va sugen på fanns på lagret så ja får kolla vidare. Väl hemma käka jag sen kom sigge plutt! nu ska jag vara hundvakt till honom till onsdag, mys!  vi sprang till becca och grilla och bada med maria och linnea. super mys, sigge bada dock inte :P han är världens gulligaste (förutom min egen hund då)  haha men han är sånt busfrö och ska leka och jävlas hela tiden. sjukt gullig

ledig imoron yeeees! sigge och ja ska till badet med nattis de blir nog mysigt, ätnligen är hon hemma igen :D




haha

sommaren är här nu iaf :)  brabra. imorgon ska jag jobbaa.
jag har ont i naken va faan.. hmm

hummel

nee det är inte alls rätt, det är så fel!  magkänslan säger att det är helt galet fel, shit va yr jag blir på det här. såå många måsten och tvång. eller?   nee fan nu är jag lite avundsjuk här men det är okej tror jag. jag älskar att längta men tänk om man längtar till något som inte blir av?  nejnej. 
efter många om och men så vill jag åka,  vill bara åka.  kanske är precis vad som behövs

WHERE ARE YOU KNOW?


21 juli

Det är måndag? tror ja, lixom dålig koll på lovet haha lala.   jag har fått en ny data super kul :D haha, allt är så nytt och går så snabbt haha!  taack erik :D <3    Annars så är jag ledig ända till fredag nu!  skönt fan, men blir liteee små segt ändå måste jag säga!  Ikväll ska jag träffa ebba och lite folk! grilla och softa, blir nog trevligt! 
haft en toppen helg iaf, med familjkväll och party!! 

Nu ska jag gå igen, lite snabbskriv sådär! 


Christina

Efter en toppen bra arbetsdag på golfen så åkte mamma och ja till sjukhuset och hälsa på mormor! jag har världens sötaste mormor ni anar inte!  hon har blivit sämre så hon fick åka in igår. Nu har hon fått massa tabletter så att smärtan ska försvinna, så hon är lixom som drogad!  så roligt att höra henne prata och knasa sig, sett henne lida och gråta så länge nu så det var så skönt att se henne skratta och fluma lite :) helt plötlsigt sa hon igår hade jag en fin halsduk på mig när ja var på resturang kommer du ihåg det pelle? sen när mamma och ja skratta så blev hon lixom OJ, vad sa ja nu? så skratta hon med. så rolig, även fast hon inte är klar i huvvudet så känner hon ingen smärta och hon skrattar och det är guld värt för oss! Min mormor är 83 år, och har canser hon är den starkaste människa jag känner! läkarna säger att hon är helt otrolig med sin styrka och vilja. Är så stolt över henne, ja vet hon kommer kämpa in i det sista. vägrar inse att hon kommer lämna oss, min mormor ska se mig ta studenten hon ska älska mitt barn. Jag älskar henne så himla mycket, kan inte tänka mig ett liv utan henne.

efter besöket på sjukhuset, övningskörde jag till henka och johanna! Härligt att träffa dom en stund, sen åkte mamma och ja vidare till anita och håkan och till deras super fina landställe! helt otroligt fint, dom är svinrika så det var skapligt lyx. satt där på bryggan och filosofera med mums. sen åkte vi hem och laga ris och korvstroganoff. Mamma tycker det är viktigt att prata om mormor.  vill inte. allt är som det alltid varit och kommer så förbli.

låna OC boxar av brorsan, redan sett dom men lixom det är ju bara för bra och underbart att drömma sig bort lite :)

MÅNGA ORD

Gaaaaaaaaaaaaahhhh! jag är sååå glad. det är inte klokt allt som hänt idag!!   JUST IDAG 8 juli.  DRÖMMER JAG`?  fuuuck nooo.   det är en sån lättnad ni anar inte,  tyvär vill ja inte skriva om det i bloggen men kära läsare det är enormt!   jag har varit med om det förr, drygt 3 år sen!  jag var lycklig och det vara i minst ett halv år,  det gick åt helvete och ja grävde ner mig i flera månader det var hemskt. sen dess har ja gett upp allt hopp, tills idag!  jag hörde orden jag aldirg fått höra i mitt liv. samtidigt som ja inte vill ja ut nåt i förskott så var det en sån lättnad. och ja säger det här och nu, även fast dte inte går vägen nu  så fick ja höra dom orden och dte var dom som betyder något!  jag har fått hopp igen och jag ska göra allt jag kan för din skull.  min börda ja haft hela mitt liv ska en gång för alla försvinna och ja kommer må bra!

kommer aldirg glömma denna dag!! 

LIVET HÄR OCH NU, MITTT FRAMFÖR OSS!

jag älskar mig själv :)


lala

Igår var jag med becca!  fick för oss att åka moppe så vi drog till alex!  han bor verkligen så himla fint, verkligen drömställe vid vattnet och allt. urgulliga hundar med.  Sen åkte vi och köpte pizza och godis och börja vårat OTH maraton i beccas säng :D   hon somna först den mesen, jag banga inte haha.  kom hem nyligen hon skulle iväg och sälja kläder och jag är ledig! lala sköönt.  

toppen helg har jag haft, med bad fest och mys!  tackar tackar för det alla medmänniskor haha.

look at my dress!  tog inte alls lång tid att göra den, med hjälp av min mormor också :)



juli

Ledig idag med! skönt att få sova men lite segt ändå!  varit på stan med natta sen har ja inte gjort något speciellt. den skitungen åkte idag igen, till sitt jordgubbsjobb!   jaja, imorron ska jag jobba på rts lockar inte sååå mycket! golfen är mycket roligare :)  

GÅR INTE BESKRIVA I ORD!!!

ge mig torsdag nuuu!  kommer bli så himla härligt.

litet inlägg från mig! nu ska jag kolla på bring it on!


RSS 2.0