fredag!!!

En vecka kvar på APU!  tackar tackar jag klara det.  Idag var det en 5 årig unge som sket på dig sen gick han omkring så länge sen gick han och pissa ner avdelninen. såå fucking äckligt!!!!  förstår inte hur jag klarar det här, jag har såå stora problem med sånt där. nu vill jag aldrig mer ta i den ungen!  hur kan man säga: jag älskar mitt jobb! som dagisfröken. hallå minst 1 gång om dagen är det nån som kissar ner golvet, byter blöja flera flera gånger. torka andra ungars röv varje dag!  helt sjuk hur man kan älska sitt jobb.  Min åsikt, grattis till er som inte tycker som jag! 

träffa fanny precis, hon är en riktigt pärla! älskar den jäkeln :D

Fredaagar bara älskar jag!  blir en lugn sådan har jag bestämt mig för. bara sockersöta adam och jag :) sen är jobb som gäller i helgen! :) och kanske krök imorron.

Lörd

Tänker INTE! skriva om alla tråkigheter i min blogg, den är glading.
Sitter här i venten och spelar lite DATA!  åt precis lite mat här, det blev skaldjur och massa gott. lyxigt och maffigt. Har firat farsgubben idag, byxmyndig, och körkort, snart får du gå på krogen mannen!  smörgåstårta som slank ner så himla fint i min heta strupe.  Hem till ljuva smedby sen, till vårat rena hus, inget hundhår -.- 

lyssnar på patrik isaksson, bara för han är lite gayig så är hans ljuva stämma skön. DU FÅR GÖRA SOM DU VILL MEN ALDRIG FÖRÅDA DEN!! lallaa. sexi rå. och sarek spelas nu, jag ladda ner det förut för att peppa till lite gladmusik. Hon ska ju följa mig genom eld och vatten.
hur som helst imrgon är det än söndag dagn före måndag och då är det återigen dags för att ställa upp att ta hand om andras barn GRATIS! medans dom är och tjänar fett med cash! lite mycket irriterande. Men hej utnyttja mig bara för jag råkar gå den linjen.

bra vibrationer!  

nu rullar jag ner

körlektion

Körkortet går upp och ner!  det går rakt fram, åt sidan och bakåt. precis som att köra. Plugga vid burken är ett bra satt och att sitta bekvämt är ännu bättre. Andreas var snäll idag, jag körde prefekt! Lilla jag låg vaken i natt, tänkte på hur jag skulle göra bättre ifrån mig idag efter gårdagens värdelösa körnig med skäll från andreas som jag verkligen ville slå just då. Bet mig i läppen, lyssna på hårda grova men stadiga ord. Ville bara få tyst på honom om jag så skulle dra till med att kissa ner sättet. Lyckades dölja min tår genom min manliga röst och självsäkra byst!
Smälde igen dörren spotta lite på bilen sen gick jag till det underbara kolektivakörningen.
Åter till idag, den perfekta diverse den gryma körlektionen! låg som sagt uppe i natt och fundera hur det kunde bli så fel? och när jag träffa andreas idag så var jag förberedd med vad jag skulle säga. Han tog orden från min lilla men mysiga mun. Sätet erika, vi testar att HÖJA det! Precis mina tankar andreas sa jag och sakta men säkert höjde jag sätet. JAG med mina 160 cm har alltså suttit där i en stor maffig Volvo, exakt lika långt ner som en fullvuxen karl på 185 cm. han ser ut som en karl, och han går som en karln nananna. Ursäkta.  Jag njöt där uppe, jag såg allt, behövde inte ens titta upp lite, jag såg till och med motorhuvudets sexiga guldfärg. Kunde inte hjälpa att fälla en liten gaytår för känslan att vara lika högt upp som en vanlig medelklass svenne!
i 90 km/h körde jag in i parkeringshuset glad som jag var, andreas knäppte upp bältet och satte sig med fötterna på sättet och hoppa och skratta och skrek! det var glädje och jag facinerades av andreas sätt att "släppa loss"  han till och med öppna fönstret och fläscha penis vid ett tillfälle!
Tillsammans gjorde vi en klockren körning!  tack



TIS

-Lindahls Maxi det är Erika!
 - Ja hej jag undrar om ni säljer kakor?
- Jo vi är ju precis ett sådant ställe som säljer just extrema feta och osunda saker
- Jaha, som godis då?
- Absolut, godis är ca 70 % nyttigare än den kakan jag står och smaskar på nu, äter nämligen hur mycket jag vill här på mitt jobb!
- haha... eh..
- Välkommen vi har öppet ända till kl 20 på vardagar!

jag har jobbat idag :) MIN grej

- JAG KAN SJÄLV!!!!
- Jaha okej men visa det då.
.........................
- kan ja inte få hjälpa dig?
-NEEEEJ JAG KAN SJÄLV!
5 FUCKING MINUTER SENARE
- Ne nu hjälper jag dig med byxorna
- NEJ JAG KAN!
- JAG SER DET!!
släppte byxorna och satte mig ner
- okej hjälp då -.-
-HA sopa !

lalal jag har haft praktik idag! (dagis) som sagt INTE min grej

hemma nu och mumsat god kvällsmat! imrgon är de apu sen körlektion med andreas! japp jag ska visa att jag kan köra i 90 och hålla i 90 samt kolla rakt fram samt växla upp och ner samt hålla mig på rätt sida.
sen ska jag hem till adam och leka frisör, ruligt!  ska plocka lös från casper(katt) och sussa sött i hans pappas säng! haha PUSS!

lovelilleplutt

1 år med adam!  tiden går fort, helt galet. har varit med adam i ca 1 ½ år och varit tsm i 1 år och jag känner fortfarnde hur kär och pirrig i magen jag är med honom. du har fångat mig och jag är så glad för det :)
vårat datum är 3/11 det var en speciell dag! men det är ju på måndag så adam boka in en super mysigt weekend nu i helgen och det ska bli så kul. ska käka massa gott bo på ett fint hotell med spa och pool och massa! ska mysa i vita lakan på rummet ;)  hih.  bästa du! kommer bli toppen <3

nu kmr han snart, vi ska åka och äta nåt först innan vi åker iväg :) pusspuss

musik?

gillar miss li skarpt fakitkst, vet inte varför! hon är inte alls min stil men hjälp vad glad jag blir av hennes låtar, som igår på jobbet jobba 10 h och stog och sjöng till hennes låt flera gånger, fast ja va dyng trött ;P 
Miss le - Ba ba ba
The white stripes - You dont know what love is
Swingfly - Sing that melody

RSS 2.0