likethebest

har just nu ett leende på läpparna! lyssnar på  underbart glad musik, låtarna som man kopplar med Ayia Napa direkt!   det riktigt pirrar i magen, man blir så glad och så kommer alla glada bilder upp. hur kul hade man inte egentligen?  oslagbart, det var så otroligt roligt, man måste uppleva det själv för att förstå.  Rise up och fågeln roger är dom med det lilla extra ;D   på grabbarna grus spelades dom låtarna varje kväll!  jisses bara ryser av att skriva om det!!! blir en anning partysugen, fram me isglasen!

nu ska jag sluta drömma, byta musik och sluta le så förbannat :D  pratar me becca med så är ännu en annledning att le! hon är suverän och på onsdag ska vii mysa!!! ÄLSKLING.

okej nu ska ja gå BAH

image153
image154image155


envän

saknar henne så.



inlove

tack vare dig,
du hjälper mig så mycket! våra härliga pratstunder är unika. 
drömmar och mål! det är så skönt att prata och dela med sig
av sina tankar.  jag älskar att ha viljan, älskar att veta vad jag vill göra.
när jag pratar med dig så känns allt så lätt.
jag älskar dig adam, min andra halva.

kalifornia är otroligt fint. ditt vill jag åka :)

hade riktigt kul igår, roligaste på länge! massa folk. sen puss.
nu är jag hemma och mamma, erik, rolf och ja har just bakat pizza! as fina :D
min blev finast!  är i ungen nu, snart ÄTA :D

image152

gotti

mys hos mig igår med adam,
stor påse karamell kungen och en säng! myyys
gick upp skapligt sen åkte vi in till stan och sola! 


herregud vad glad jag blev när jag såg den här :)  så sjuk kul hade vi,
saknar klassen!

http://youtube.com/watch?v=gDriCGThnAk



för dom för vi

                                        image151
jag ska komma fram till det bästa!  allt är så spänande ju! :) chans för livet.
orkar inte blogga,
ska plugga
dagis imorgon.
jag älskar adam


blää

det finns absolut inget värre än att vara magsjuk! vakna natten till fredag och hade grymt ont i magen, låg och typ tjöt en timme sen kände jag att det var på väg upp så sprang till toan! USCH!! det är så äkligt! men känner sig så ynklig när man spyr, och ja var ensam med så  tyckte extra synd om mig själv! så ringde mamma fyra på natten så kändes det bättre. sen somna jag om. dum som jag är gick ja till dagiset ändå hade ont i magen hela tiden, var övervarm och helt slut. men gick bara till tolv sen gick ja hem stolt som klara den dagen :P  somna direkt och sov till fyra, tog ett bad sen somna om till sju. mamma blev med sjuk så vi låg i soffan som två döingar och drack te och kolla på lets dance!  somna vid tolv igen sen vakna ja vid nio i morse och var pigg och jätte hungrig. våga inte äta mycket direkt men fick i mig en macka :)  känns bättre idag, än så länge!  hoppas det bara var något tillfälligt.

det är tolv inne på msn med mig! hmm, ah jag brukar med sova kl NIO EN LÖRDAG! haha jaja nu vet ja inte vad jag ska göra, jag har sovit tillräckligt! får lyssna på bästa adam tensta och plocka lite i rummet det blir alltid stökigt när man är sjuk, bara kastar allt på golvet!

sjunger



hur det än blir, hur jag än väljer så är jag så glad att jag har dig i mitt liv adam! du är det bästa som hänt mig.
vi började träffades i april/maj. du var den första jag träffade efter mitt förhållande! jag hade precis kommit in i singellivet. minns allt, första gången vi kysstes, jag var så himla glad!  sen träffades vi från och till fram till sommaren! jag var inte redo för något förhållande, jag ville leva mitt liv! jag ville göra misstag, jag ville bli ledsen, jag ville leva, jag ville vara spontan! efter att ha varit bunden sen 13 år så blir man som på nytt när livet förändras. jag levde mitt liv, jag var singel och partynisse, levde med vännerna, åkte till ayia napa  men det var efter den resan jag tappa det. alla har en plats här i livet! jag tyckte om dig från första början men jag släppte inte in dig för jag ville ju vara själv! men jag la aldirg undan dig. du var speciell för mig från första stund bara att jag hade bestämt mig för hur jag ville leva nu, ensam! jag ville vara stark och visa att jag kan klara mig ensam, behöver ingen att luta mig mot.  i oktober börja vi träffas igen och hitta varandra på riktigt! och jag är så glad idag att vi inte släppte varanadra, vi visste båda att det fanns nåt, jag gömmde det och du fick inte chansen!  efter ett tag så kändes bara allt så rätt med dig, jag blev så fruktansvärt kär i dig! jag spara på det, jag älska dig och det gör jag idag med!  du är finast, ingen har någonsin brytt sig så mycket om mig som du gör, du ger mig så mycket glädje och skratt!  jag vägrar släppa dig adam, hur det än blir även om jag åker så vill jag ha dig i mitt liv för du är min kärlek och jag gör vad som helst för dig! aldrig utan dig älskling, jag vill aldrig vara utan dig <3


image129

okej

förlåt men, vilken dag!!!! först dansen, lite segt men okej! sen halv elva var ja på dagiset och jag hade dubbelt så mycket energi för barnen än när ja kommer vid åtta. det var verkligen super bra! torsdagar kommer absolut bli bästa dagen för det är verkliugen för mycket att leka i sju timmar i sträck. så idag var det jätte gull på dagiset, lekte och rita med dom söta och ingen bajsa på sig :D så var en söt flicka ledsen typ hela tiden så jag fick bära omkring på henne jätte mycket och det är ju så mys! så länge dom inte är äckliga så funkar det bra! imorgon börjar ja tidigt igen men jag får väl hitta på nåt kul på förmiddagen så tiden går fort för det är roligast på eftermiddagen där helt klart!  ska tänka hela tiden dom är söta bara söta inte bajsmaskiner :P  nog om dagiset, träffa natta efter sen vid fyra typ! gick på stan och shoppa! sen tärffa ja fanny gull med så bytte jag natta mot henne!  jag hitta faktiskt massa fint idag på stan, gud så kul :D var lite hanlda sugen!  sen hem till mamma prata med henne! fick nämligen ett intressant samtal på bussen så nu ska jag få en tid för intervju sen får vi se hur det blir!  avslöjar inte mer nu (A)  mamma blev jätte glad och  stolt så känns bra att hon ställer upp för mig.  nu käkar jag och kollar på vänner :D 

livsglädje - mia


som förändrar våra liv



det var så jävla enkelt!  bara fylla i och skicka iväg. är ledsen men glad, nu får vi se!
tar en dag i taget, imorgon är det apu. ska göra det bästa av det, hoppas det blir bra.


vi mår bäst av att ta ansvar för våra handlingar, annars blir vi offer.


image150
 tack för blommorna!

idag, nästa år

redan så är lovet slut! om det är bra eller dåligt bryr jag mig inte om. det roligaste på året är slut.
ett nytt år och jag har inge nya löften direkt, tar det som det kommer.
men jag är trött så trött på det här.

ska ha praktik nu i 6 veckor, varit negativ inställd på det men det kankse är bra, lite förändring
inte bara vanliga skolrutiner.
jag är inte alls nöjd med det här.. blir depp!
prata med mamma om det förut. det är ca 1½ år kvar tills jag går ut skolan jag har alltså gått min halva tid på haga och jag har från början bara längtat tills jag slutar så jag får göra det jag vill, gå den högskola jag vill, plugga utomlands och allt! det känns så långt ifrån fast det har ändå gått så  snabbt. det känns fel att vänta ännu ett år för att få ta studenten och stå på egna ben men det kanske inte gör något när man har såna mål. jag vill åka, och då borde jag göra det trots alla motgångar.

bror och jonna fyllde år igår :) blev två firande på samma sak! lyckat. grattis <3<3
och becca och alex mina kära vänner åkte till thailand igår! hoppas ni får det bra :)

ätit fruktsallad nu, gottgott! kollar på micke och molle :D hhah, snart börjar victoria secret show 20.00 kanal 3! det måste ni se!

/////



att inte veta är värre än att veta!
 

JAG BLIR PÅVERKAD!! såå påverkad.
blogg kanske inte är något för mig,  skriva är bra för mig, jag skriver mer och mer på papper, med en vanlig penna. jag har haft ett A4 block rätt länge nu men nu är det fullt! fullt med mina tankar och mina ord. jag visa det erik igår och när jag blir äldre ska jag ge det till mamma, hon förstår mig inte nu hon förstår mig inte när jag lider hon förstår inte min glädje eller min ilska men det begär jag inte heller. jag är djup jag är så himla känslig och tankfull. det blir ett pass kort för mig. jag tänker och jag mår bäst när jag kan skriva ner mina tankar.  jag har fått min bok i julklapp! En härlig bok av mia törnblom och igår invigde jag den!  den ska med bli en liten putt för mig. ser fram emot att läsa den om ett år!   blogg kommer och går!   livlina! 

nyår

nyår är inte överskattat!   nyår är massa glitter, raketer, fin, vänner och glädje! 
bästa bästa!  hann träffa många vänner och avsluta natten hos gullet <3

nu ska vi ha snöbollskrig :D  wiii

RSS 2.0