måndag

tagit nytta av snön idag :)  jag och mammi åkte ut till bror och lekte med bror martina och gustav! super kul så himla söt är min lilla plutt!  helt galet hur gullig en unge kan vara, men blir knäsvag!  så mysigt var det men kallt om fötterna :P   sen övningskörde jag hem, gick super bra. Hem och laga käk kyckling och ris blev det m m mmm!! sen läste jag klart boken och mot slutet var den riktigt bra faktsikt! lite väl ses ibland men ändå helt okej! Ett ufo gör entre av Jonas Gardell läste jag. Nu ska jag läsa klart engelskan med sen har jag bara idrottsuppgiften kvar men den förstår jag mig verkligen inte på asså. Nu sitter adam i min säng och pluggar för fullt på teorin, dags snart ju han fyller vuxen på torsdag redan :) ruuuligt hih.

dags att gå,  puuss på er!


godnatt

jah är sjukt trött just nu. blir nog att sova snart, ENSAM länge sen -.- men men. har tränat, solat och varit med sandra idag! och så har ja läst svenska  boken som för övrigt är riktigt dålig men har bara några sidor kvar nu SKÖNT!  sen har ja ju engelska boken med och jäkla idrotts uppgift, jag orkaaar inte.  bajsbajs  ne nu ska jag kolla på andra avenyn och dricka oboy!   VIKTIG dag imorron, jag klarar det? VISST? :$

mina pompisar jag älskar er :)

hejjrååå


tuuuddels

DAMN IM SO HAPPY!  har skrattat hela morgonen, adam och ja var varit på helt sjuukt bra humör! 
myst och larvat oss hela dagen :D  du gör´mig gladats älskling, vi har alltid så kul tsm och mysigt. världen finaste är du gullet.  Min hamster fick tyvär lida av att vi var på damp humör haha men han tyckte nog att det var kul mihhi. Nu har adam åkt hem, bajs tråkigt! men dags för mig att hoppa in i duschen och fixa mig för sen ska jag till Sandra och käka med tjejerna och sen blir det party ikväll, GREAT! hoppas jag avslutar kvällen i sängen med adam :)  ska käka lite påsk godis nu med, fått en hel del redan tjockis varning xD fick ett jätte sött ägg och kort av adam igår!  jag ÄLSKAR godis, vem gör inte det? läskigt hur gott det är faktiskt. ha en bra kväll alla!!

MUSIKEN: KENRING

vart är billy?


hejsaN

Låångfredag idag! och mammi kom hem nyss :D  jag blev så glad, kramades massvis. Skönt att du är hemma!  Henka och Johanna kom en sväng med och dom hade med sig en av valparna som johannas papap köpte, guud så söt den var, lille lukas var det!  Så otorligt gullig.

Igår så var jag med min vickan, käka taco och massa gott och myste och prata! saknat dig vännen.
Det var toppen att bara vara med dig och skratta med dig gullunge. Du är så viktig för mig och ja kan prata me dig om allt verkligen <3lovelove

Fick en gullig överaskning igår med, av en av mina bästa vänner! Rebecca kom hem till mig och lura mig totalt, jag trodde hon var ledsen sen ser man hur den lilla busungen ler och ger mig världens sötaste påse med ett påskägg och en lapp i! jag blev så hiiimla glad, värmde hela mig. Så otroligt gulligt av henne. Du är så omtänksam och fin vän becca och jag är så glad som har dig. Jätte fint hade hon skrivit till mig :$  ÄLSKAR DIG



image214 Old pict, but I love!


avslutar med:  förlåt älskling, inte mennigen att det skulle bli så fel!
du är det bästa jag har :) ses ikväll<3

onsdag

Onsdag då!  veckan hittils så sov becca hos mig i måndags,  och igår var jag i linköping hos ebba!   och idag var jag och bror hos momo och käka middag och fika :)  fick lite påsk godis och jätte fina overknees! så härligt att se henne pigg, hon mår bättre nu och har nånstan fått tillbaka allt hår! hon är så himla stark <3 sen gick erik och ja ner på stan och sen åkte vi hem! då städa jag och fixa med tvätten och sen kom adams pappa och hämta mig och nu är jag här!  dom håller på att laga mat nu så snart ska vi äta :D
längtat ihjäääl mig efter adam i veckan!  äntligen fick ja pussa på dig!!  Imorgon ska vickan sova hos mig :D:D vi är ensamna hemma för erik ska lana och mammi är ju i solen än.

Hédi Freied var på vår skola igår och det var riktigt intressant! hon och hennes familj kom till Auschwitz och hon berätta för oss om hennes liv. Jag köpte även hennes bok som jag ska börja läsa så fort som möjligt. Jag tycker det är så otorligt intressant, vill gärna ha det som mitt projektarbete i trean.

ha en bra kväll alla läsare :)

image207

av mig

Hej mitt vinterland!
Jisses vad det snöar, så sjukt. Så är det sådär blaskigt och jobbigt, jag blev helt sur i skorna.
Jaa vi har allt ett speciellt  klimat i Svergie! Skolan idag var heeemsk, jag var så trött så det finns inte
och så hade vi Göran också! snälla försök hitta en mer tragisk människa?!  Men nu är den dagen slut med
och nu sitter jag här hemma och ska väl käka något och sen är det dags för att plugga som tusan.
NU är det väldigt mycket att göra för min del.

Jag hade det iaf hur bra som helst i sälen. Så sjukt kul och mysigt så det finns inte.
Kan åka snowboard med nu, så jäkla kuuuul!  första dagen var heeemsk asså jag slog mig hela tiden
shit vad svårt det var men redan senare på dagen åkte jag rätt bra! Andra dagen gick super bra. Adam var en skit bra lärare han fick stå ut med mycket fula ord och nästan tårar haha. Jag var såå larvig när jag ramla och slog mig tyckte så synd om mig själv :P  Men det gick bra till slut och både adam och hans familj tyckte jag var super duktig som lärde mig så snabbt och inte gav upp!  Fan vilken familj jag hamnat i, helt enkelt bäst! alla är så himla snälla mot mig och behandlar mig så fint. Adams pappa sa flera gånger i sälen att det är min förtjänst att adam är så glad och mår så bra. Att  lilla jag gjorde deras semester till något bättre känns guld värt!  Så glada är dom, lixom sitter och skrattar ihjäl mig när vi kolla på melodifestivalen!  Kunde inte bli en bättre helg, jag har svårt att släppa in människor men efter helgen så känns det verkligen som jag hör hemma hos dom!  hela hans familj ser på mig, pratar om mig som en i familjen! en glad liten plutt som han sa :P haha.  Jätte god mat, super fin stuga, härligt väder och allt.  ut och åkte kl 9 sen hem kl 6 och då vare det dusch och käk och sen mys vid tvn som gällde. Jag var så glad hela  helgen.  Bara min adaaam som gör mig så jäkla glad!!  jag förstår inte ens själv hur underbar han är, han gör allt för mig han är finast av alla som finns och han är bara miin! Galet kära är vi och det känns och syns. Bäst är han på att åka snowboard med :D super heeeet juuu!  det är sååå ballt med snowboard och att det är en riktig SNYGGING som åker är ju suveränt!  passar ju mig ;D
kan skriva hur mycket som helst men det orkar jag inte! hah

får dom andra bilderna snart!


<33

Haft det helt underbart i sälen!! skriver mer imorgon.

ADAM AUGUSTSSON JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!


SÄLEN IMORGON

har precis lagat mat och ätit med erik. super gott!!  så har vi flyttat omkring på hans skrivbord och ställt in det andra värsta kaosen i trappan kan ja lova, grava ihjäl mig!  så ramla dörren till skåpet ner och jaa det gick sådär :P  men iaf nu är de löst. bara insåg det förut när vi satt och prata när vi käka, hur mycket du betyder för mig. jag har 5 syskon och olika relationer med alla pga av allt som vi varit med om. Nu är det bara jag och erik kvar som bor ihop och jag vill inte ens tänka tanken att bo ensam utan någon av mina syskon. Har alltid varit Erik och jag mot världen. alltid ställt upp alltid skyddat alltid tagit hand om, både han om mig och jag om honom på ett speciellt sätt. Det är vi som är mest lika varandra så vi kan alltid prata om allt. Samma sjuka larviga humor, samma fula skratt samma glada personlighet! bästa är ni allihop, och nu får du fan bo hemma tills jag med blir stor erik :P Jag åker ju imorron till sälen, sen åker mamma på fredag till spanien. Men på söndag kommer jag igen och då äre mamma fritt i en vecka, japp men det brukar gå bra för oss ändå hah.

Har packat klart nu iaf, åker till adam om ett tag. värsta är att mamma jobbar till 22 så hinner inte träffa henne igen :( så jag träffar inte henne på 1 vecka och två dagar nu. faan = / jag är sjukt mammakär så kommer bli tomt. men hon är ju i solen och har det bra! och jag i kylan och slår mig :P  Jag har iaf min adam och vi kommer ha så jäkla kuuul!!   det blir underbart :)

LOVE


allting som jag vill

Helgen redan snart slut! men den har varit finfin. Var hos bror och johanna igår, super fint var det! 
jag övningskörde hem med, jag blir bättre iaf men måste bli säkrare. sen färga ja håret när jag kom hem, blev jätte bra faktiskt! Mamma som tipsa om färgen :)   på kvällen blev det party ute på landet.  ja det va riktigt kul!  mycket dans och sång iaf! den festen bjöd iofs på det mesta :D haha.. gaaalet! MEN  damn vad roligt allt annat skit som hände hör ju till?  lixom man ger ju allt folk något att prata om och galna saker hör till. Om folk tycker att det som hände på den festen var något spec så har dom ju inte upplevt riktiga fester!  bhaha.
Tur att jag hade min adam där, du gjorde kvällen mycket roligare :)
Åkte hem till adam och sov sen. mysigt värre!!!! Och idag så har vi hållt på i adams rum massa, duktiga :D jag är så snäll som hjälper till. Det kommer blir jätte fint, ett helt nytt rum!! 
Käkat jätte god mat, Famo och Moa kom ut med :)  Och IDAG har dom bokat!!!! så på torsdag åker jag med adams familj till SÄLEN! så jäkla roligt det ska bli. Vi ska bo i en stuga för tio personer,så den är jätte stor och fin! Dom har typ rabatt där så därför tog dom en så stor. Jag och adam får en hel övervåning för oss själva med tv och allt ;D
Guud vad jag längtar. Jag ska faktiskt lära mig att åka SNOWBOARD det är på tiiden, nu kan ja ju låna moas snowboard med så det är ju perfekt. Adam ska vara min personliga tränare haha. Jag är gladast, får åka med min älskling och hans familj som jag trivs så jäkla bra med och har såå kul med. 
Det kommer blir toppen!!!  Nu ska vi äta godis, och sen är det köping och wallander som gäller hos familjen august!  

Ha en trevlig kväll!

klockren

idag var iaf MIN braiga dag!  vakna och va super pigg och glad gick om 30 minuter tidigare än ja borde!   det är inte ofta det händer, faktiskt aldrig?  men oj vädret så  soooligt :) 
hade mental träning idag igen, helt okej faktiskt. lisa drog ifrån den lilla fuskisen:P 
och sara och ja låg och slappna av förutom att sara var kissnödig bahah :D  såå söööt <3
sen efter gick jag och sarus till stan sen åkte jag hem. 
nu har ja precis ätit me familjen, super goott!!
och snart kommer beccis så ska vi ha myskväll hos mig!!! käka godis och mysa. ÄLSKLING.

imorgon ska vi åka ut till bror och johanna dom har flyttat så ska
åka ut me smörgåstårta och så!
sandra plutten ska följa med också. blir kuul!  hoppas dom bor fint nu med.
kvällen blir party ser det ut som. och sova hos adam är ett måste, läängtar såå efter dig!!

Natta och Ida kom hem idag :) såå härligt. får träffa imorgon saaknat er massvis.

image195

ajaj

jag är generös!  idag på stan sprang vi på en gullig gubbe som bad om pengar. mia och ja gav honom lite mynt.
jag kände verkligen dåligt samvete för jag gav honom så lite när jag sen skulle springa iväg och köpa en tröja till mig sjävl. och den stackarn har inte ens maat? så jag köpte min tröja sen tog jag ut 100 och leta upp gubben igen. han blev jätte glad och jag blev jätte glad. jag mådde så bra sen när jag gick ifrån han. jag tycker så otroligt synd om såna människor. inga alkisar utan bara såna som de har gått snett för, inte kan försörja sig.  inte mitt ansvar jag vet men jag känner mig iaf gladare när jag gjort någon nytta.  sen kom en sån där kille ni vet som håller i en vit pärm och vill ha pengar till barnen i afrika. stog ja där och lyssna på han i 15 minuter. intressant var det faktiskt!  helt sjukt hur människor lever. eftersom jag inte är 18 så krävde dom inga pengar och jag behövde inte få dåligt samvete :)   sen efter det blev jag aaarg!! helvete vad irriterad jag blev men men..  gick och sola sen iväg och träna.  och nu är jag hemmaa. jag är lite små sur fortfarande men det är väl en sådan kväll.  adam håller på att försöka muntra upp mig men jag är envis :P haha.  skulle följt med dig hem älsk, allt är sååå mycket bättre när du är nära! 

JAG TAR SOVMORGON IMORRON! fuck historia..


mental träning var helt okej! trevlig lärare. jag har höga förväntningar :)


mitten

mitten av en skolvecka!  jag är verkligen inte intresserad av skolan just nu. så himla tråkigt, ni skulle skratta om ni visste vad vi gjorde på våra lagtid lektioner :P  iaf idag var det vinterdag i skolan och ja hade ingen större lust att att va ute i skogen att leka, visst kunde varit ruuligt men jag kände verkligen inte för det. så jag och adam sov till 10 kanske, min plutt är sjuk så han var med hemma.   varit och sökt jobb idag!  gick väl bra men kunde gått bättre.  adam är så fin, han peppar mig hela tiden han är så otroligt bra! aldrig har NÅGON ställt upp för mig så himla mycket som du gör. att ha en famn att känna sig trygg i ? jag trodde aldrig ja skulle få uppleva det! men han har verkligen det. helt otroligt vilken trygghet och så mycket kärlek han ger mig. stärkt min självkänsla så otroligt mycket. aldrig något negativt från dig! du är alltid glad och öppen mot mig. vi kan umgås hus mycket som helst men tröttnar ändå inte, saknar dig så fort jag inte ser dig. det är sjuukt vad jag känner för dig älskling!
ja det gjorde jag.. jag hitta min kärlek!

tur i kärlek det har jag verkligen. men ska det räcka så? ska inte jag få leva som andra?
jag vill med ha det du har. livet är en sån jävla tävling. och jag är så fruktansvärt trött på att tävla i den. mot dig, mot dom, med er. men framför allt mot mig själv!  det är inte alltid det är lätt det vet jag. men borde man inte få belöning för det man gör? för att man kämpar så mycket att man känner blodsmak i munnen. jag tycker det, ni är värda det. JAG är värd det. det är inte menningen att du ska skita i mig att du ska få mig att må dåligt. DU är vuxen du ska bry dig om mig, ta hand om mig. ge mig kramen jag aldrig fått! ge mig löftet du lova men ljög. det var en månad sen jag hörde dig. och vad får jag höra när jag äntligen hör dig?
ni förstår inte hur lyckliga ni är! 

imorgon börjar mental träning! hoppas det är en bra kurs. slutar 12 imorgon och det låter väldigt bra tycker jag :)  sen är det bara fredag och äntligen helg!  jag vill till en solig badstrand då :D

2 mars

super kul igår!  var ju på Labero show. Han är bara för ball. Man blir helt tagen av allt han gör. damn så grym han är. så spännande och kul att se honom live. han var så himla skön också så man garva dö mycket.
det var verkligen kul att se honom :D    var slut runt elva. sen åkte jag hem till adam halv tolv kanske. myspys!  så har vi varit där hela dagen! moa kom ut en sväng med, ruuuligt :) 
nu är jag hemma igen, kollar på Köping dom är såå söta asså.

vill verkligen inte till skolan imoron, fan engelska, historia och töntig lagtid. så tråkig daaag!  jag villinteinteinte. borde nästan vara hemma :p  

min älskling fyller år om 25 dagar xD  thih.

image190

RSS 2.0