Tisdag eller?

Slappis dag!   träna förut, shit va jobbit det var! inte kört på 3 veckor fy mig. men det var kul faktiskt ska nog köra på torsdag med samma!   Imorgon är det joobb hela dagen, först 10 -15  sen 17-21  jisses kommer va så trött och hungrig för kommer säkert inte hinna äta, gör jag aldrig.  aja blir att lägga sig skapligt vilket blir svårt eftersom jag sov till 14, haha asså ja tänker att ja inte vill sova bort hela dagen men sen när ja vaknar kanske 11 och ser vädret och vet att jag absolut inte kommer göra nåt vettigt idag så somnar jag hellre om :)  vill ha sol, bad och åka båååt! 

i huvudet hela tiden!  tankar, hopp och tro. inget är över före det verkligen är sagt.




måndag

Lördag - måndag har ja spenderat med mina bästa vänner sandra och vickan :)  mys pys har vi haft. varit i deras kompis lägenhet och spelat buzz, singstar och kollat på massa bra filmer och självklart ätit massa gott, taco i lördags och igår var det fläskfile och ungspotatis och så lite godis och chips på det. behövde verkligen göra nåt roligt men ändå inte jobbigt, är så jävla mycket just nu och mår kanske inte som den bästa men då är det tur ja har mina vänner! ritkigt roligt och mys har vi haft det! <3 


livet ger mig mer och mer, samtigt som det tar det bästa ifrån mig. jag vet ingenting känns det som, känns som jag går och väntar samtigt som jag inte gör det, vad väntar jag på? att du ska älska mig? det gör du, att ja ska älska dig? det gör jag.  jag kommer aldrig få klartecken på hur det ska vara, jag vet bara att allt har en menning, det tror jag på!!  är det nu jag ska kämpa som fan?  jag önskar jag kunde men ja har tappat all ork, all kraft.  finns tusen saker jag vill ändra på i det här livet, så kommer det alltid vara. känns inte som jag är värd nåt, det bästa tas ifrån mig, ännu värre jag tar det ifrån mig själv. Jag vet att jag är en kärleksfull person och det är precis det du har fått en stor boll med kärlek.  Jag trodde jag var splittard förut, ja hade ingen aning om att det verkligen fanns en känsla som är splittard. en ensam, splittrad flicka!


20 juni

ALLO ALLO!  SOMMAR!  Midsommar så grant!  kunde dock vara finare väder men shit samma det får duga. Mammi och ja har just käkat lite midsommat käk mums!   var uppe hos momo med med blommor och sånt, saknar att se dig pigg och sminkad som du alltid har sett ut. = /   my pain. 
iallafall så är det dags att fixa sig snart sen ska vickan och ja ta cykeln till Becca och förkröka med folket, grill och kubb :)  ikväll blir det festa i lundby antar jag hoppas det blir roligt nu aså!  men kan ju knappast bli sämre än förra?  nepp absolut inte.  ska bli super kuuuul!

aah alla klagar på min musik smak, höhö men ska nu ge er en dyng skön låt att söka på: Nomy - Cocain! lovar den är så skön, lite hårdrock typ men inte direkt! ÄLSKA,  henka och ja dunka loss i bilen :D

aja får väl börja med håret nu!

glad fucking midsommar ;D

gg


halluu

Inte okej, inget alls!  splittrad?  

Becca riiiing då så vi kan ses nuuuu!!!   <3

ser på våra bästa år just nu. det är sjukt dåligt men ändå dö kul att titta på det, lite mysko! kassa skådespelare och skit löjlig handling men som sagt kul att titta på :P    nanan nu är jag utråkaaad!  Vvänta vänta.

tankar

somna 05, vakna 14!   det är nu dygnet vänder och det som kommer leda mig till ett halv år svårighet och trötthet i skolan.  Nu är det som vanligt, sista året som är vanligt och i rutin. jag längtar.  har mycket i huvudet just nu, många val.  jag vet iaf nu att jag ska behålla det hur dumt det än kanske verkar men det är mitt val!  jag fixar det här jag är ledsen för att det blev såhär och att jag gjort fel, tillome sårat! ibland gör man inte rätt för andra men kanske rätt för sig själv?  fast jag vet inte det heller faktiskt.  Allt jag vet är att allt löser sig på ett  eller annat sätt :)

i mina egna tankar så hade jag en riktigt dålig arbetsdag. japp men men! 

imorgon ska jag träffa Sandra! min bästa vän glömt säga att hon flyttat hem nu och jag får träffa henne massa. Älskar att ha dig nära du är helt underbar <3


Mhm

helgen slut!  varit super bra,  var ute på wasa i fredags, röjde och hade dyng kul  :)  lyckat lyckat.  kom hem vid 4 sen var det vara upp och jobba vid 8, haha lite små jobbigt. Men slapp bakiiis! var dyng trött sen när jag kom hem till adam, vi grilla och såg på matchen och chilla bara. Somna som en liten bäbis kl 00 sen upp igen vid 8 och iväg till goflen.  Idag har jag och mamma övningskört i typ 3 h! gick så bra så. sen laga vi mat, kycklig och ris!  nu sitter jag här och ser fram emot en SOVMORGON!  yes.  ska kanske till mormor med, min fina mormor!  sen jobba kl 16.   skriva skriva oj vad jag skriver bahah.  HEJBLOGG

jag har inte glömt, har du det?


Fredag

workwork idag med!  dyng trött men det är kul som satan. imorgon börjar jag halv 10!  ska ut och parta ikväll, tänker inte ta det lugnt som jag lovat haha, men ska självklart inte vara bakis imorgon!  det fixar sig.  Var på stan en sväng med förut, handla lite, present till adam bla :)  hiih love suprise! 
nehä jaha nu ska jag rusa!  vi ses på vasa.



sssda


tilldig

Jag älskar Adam!  kommer aldrig släppa dig <3

allo

Gick jätte bra på jobbet, var riktigt kul.  ont i benen nu dock. Börjar imorron igen kl 10!  efter jobbet sprang jag och lämna in min mobil igen! inte speciellt kul. blir det fel igen så köper jag en ny, det är inte värt att lämna in den hela tiden. Jäkla skit mobil. Så nu har jag nokia igen -.-    Jaja, sen träffa jag Vickan & Lisa! gick och käka med dom trevliigt.  Hem och la mig i sängen somna nån timme sen ringde det och då blev jag arg. 

Imorgon blir det party! med strippor och grejer, najs :D

SOMAR sommarbild


11/6

nu blir ja aarg!  min mobil var som ny och allt var bra tills nu, täcknigen suger!  har inte täckning där nere men upp på mittt rum har ja det?  den är helt mojje tog dom bort det eller?  fan va sur jag ska va imorron när jag går dit.  jag blir galen fan ska jag vara utan den i en vecka till?  jaja.   nu kom jag nyligen hem från landet, adam och jag åkte dit igår bara vi två. laga mat och hade mys!  skönt att bara åka iväg sådär spontant kl 8 på kvällen, kom lagom till matchen som var super bra!   tack för igår honey <3
nu håller jag och mamma på att göra bullar :D  väntar på degen just nu! så jäkla gott. nu blir jag tjockiiiiis.

Imorgon ska jag börja jobba!  thhih. känns toppen! ska jobba tros-sönd. adams snälla syster fixa jobb till mig på Ingelsta golfklubb! så himla kul :)   + att jag ska jobba kvällar i en telefonväxel, sitta och svara på frågor typ.  men är bra lön! så nu har jag två jobb nanana. hoppas det blir bra på båda ställena.

Nathalie är i jönköping och jobbar tönt att bara draa!  men ses om två veckor :D och imorgon åker Maria utomlands!  oj vad alla åker, jag ska minsan med åka iväg :D vem är påååå??

sommar

MåndagLOV

knäppa nya blooogg.  varför ska dom ändra allt? så jobbigt.

stan idag med sandra :) shoppa shoppa!  svårt att hålla i pengarna känner jag.  är totalt kär i min klänning! sandra var sko kåt så jag vet inte hur många skor vi testa!   nu har jag ny bekini med köpte det häromdagen, och invigde den i lördags, super fin.   Min mobil är som nyy, så skönt. saknat den men blir tomt att inte köra snake mer haha. jag som slåg rekord på 3560 idag! HEJNÖRD.   men får köra på adams för han har ju med en låne mobil nu, för den klanten bada med mobilen!  asså gud vad jag garva när vi kom på det.
nattas röj fest var toppen! så jäkla kul, bästa på länge! blev för full för utgång dock haha.
åkte till stegeborg och åt med adams familj i lördags med, ap gott kan jag lova.
massa massa SOMMMARKÄNSLA!

snart kommer Vickan så bra för jag saknar henne!

betyg

riktigt varmt ute!  låg en stund i vasa med beccis, skönt men vaaarmt. sen på bussen så bara stank det svett så jäkla äckligt!   hemma nu iaf ap hungrig men erik och jacob har tagit köket så väntar lite :p   satt mmig här så länge. sista dagen i skolan idag! fick betyg, mina betyg! mammsen blev jätte glad över mina betyg vilket känns enormt bra för mig. och så lägger jag till att min mamma har fått en ännu större roll som kriminalvådare!  grattis grattis :) vi ska fira i helgen!   Igår shoppa jag massa fint, men ingen ork att lägga upp tssss.

imorgon är det studenten! jag är så besviken på er.  89 orna suger :p  så himla lugnt. tråkga är dom och det har jag hört många tycka så sura inte på mig nu :D   kommer ihåg förre året damn vilket liv det var på stan och allt!  men men,  90 orna tror jag kommer röja loss, dels är vi en så stor årskull och så är det verkligen många som röjer fast det inte är deras student :P   SKAM PÅ 89OR! 

hej hopp gummi snopp!

image231

snabbt

lämnat in min mobil nu,  en vecka med en ful jäkla nokia!  uschusch.  erika agraar loss! 
imorgon är en ny daag och en bra dag!  ska leka på himpa, busa!  jag vill leka med dig vännen. vill du leka med mig? 

DUSCHA!!

intebra

Det blir inte alltid som jag vill, ne verkligen inte.  träffa min själsfrände idag. Det var verkligen du. idag var ännu en dag med funderingar.  träffa vickan med! vickan är finast och ingen får skada henne.  jag ber för er!
jag tycker ni borde förstå. jag är ett levande bevis på det.  ni borde se hur det blir inte göra samma.  idag var en ny dag. jag vakna på natten, hade adams armar runt om mig!  låg bara och titta!  tårar som jag aldrig får slut på. jag kröp närme honom och somna om.  jag hatar ångets nätter, jag hatar att ha ont i magen dag som natt.  jag kan inte hjälpa mig själv, det finns en menning med allt. jag vet att jag är bra och jag vet att jag är älskad. jag har bara sjunkigt ner i mig själv och dragit ner mig själv. 

helt plötsligt är jag rik?  men ja bryr mig verkligen inte ett jävla skit.

mina känslor i ett fucking blogg inlägg! så patetiskt.  ska plugga nu, måste det! frågan är om jag ens kommer slå upp det där svenska häftet och anstränga mig.

adam min i 8 månader <3

söndag

solat och badat med becca idag :) myspys.   igår var ja i folkparken med becca och annat folk trevligt trevligt! åkte hem till adam och myste sen, inte direkt fest sug pga kvällen innan haha.   helgen har varit jätte bra iaf,  vädret grymt fint :)    nu är jag hemma ska fixa käk och sen pluggaaa fy måste göra massa.  men det är abra tre skoldagar kvar, + att ja har sovmorgon imoorn!  hoppas älskling sover hos mig :)  han har redan fått sommarlov :O 

Säger bara SEPTEMBER!!!  den fjärde lossnar tandställningen :D hihi

älskar adam!

RSS 2.0