PUSS

image118

håller din rygg

ska jag säga mina ord och det ska vara dom som man kommer ihåg!

jag gjorde allt jag kunde, jag kämpa och jag gav precis allt till dig. jag gav min energi, mitt liv min kraft och allt till bara dig. jag har alltid tagit andra före mig själv och du som sårat mig mest har jag gett mest liv åt.
Nu gör du det här för min skull! dags att du visar för mig vad jag är värd.

man har det kämpigt ibland men sen händer det så mycket bra också! och jag antar att det är det man lever för! allt kul man får uppleva. jag har upplevt så mycket tråkigheter men även så mycket bra saker! och japp fredagen var absolut en av mina bästa dagar! lördagen fick jag ju träffa mina sjukt underbara vänner med! är så nedrans tacksam för att jag har er! varje dag.

och min adam, min fina pojkvän som gör det här till en bättre plats. du behandlar mig så himla fint. du får mig att skratta hela tiden! du ger mig allt jag saknat och du är den finaste som finns.
lovar och svär ingen har fått mig att känna såhär.
myskväll igår. adam laga mums mat och hyrde film <3


image117

KEN RING

igår då! glömde allt skit.  allt med pappa bara försvann jag bara var hur glad som helst! hela dagen var klockren.  först dansen sën åkte adam och jag hem till mig och åt kräftor med mamma och rolf :) as mysigt verkligen!  sen åkte vi hem till adam och då kom  ogge och ebba! börja kröka lite sen dorg ebba och jag till kulturkammaren! 
det första som händer är att vi går neråt sen ser vi en kille med grå träningsdress och ja känner igen han direkt och  ba tänker shit äre ken! självklart var det så.  vi stanna och börja prata och vi sa vilken jävla kung han är!  kommer inte ihåg allt han sa men avsluta med en kram och sa att vi ses där inne!!  GAAH vem var gladast ?? :D:D  JAAAAG! helt suverän start!  + att medina var också, krama dom med, både Sam och Ali! helt sjukt gryma rappare!  SHIIIIT.  jag var hel galet glad. sen gick vi in och börja dansa lite. sen kommer Medina upp på scen och ebba och jag kastar oss framåt och dansar och skricker!!  fan va bra dom var. vilken stämming!  sen efter ett tag hör man Ken i bakgrunden sen springer han fram! luvan på, mössan på! blir helt galen känsla. står nästan längst fram men sen hamna jag fan nästan  på scenen och stog och gunga med!!  LUVAN PÅ OCH BARA HÄNGA MED I HANS SKÖNA MUSIK.  längst fram, bästa låtarna allt va klockrent. sen avsluta det och alla drog sig utåt. jäkla mycket trängsel, blev lite bråk och man blev grymt sur på dom som inte ens visste vem han var men ändå står längst fram och ta plats! haha men men bara att ändra på det.

utanför då, tog ett bra tag innan  vi fick jackorna, så vi hann att träffa ken igen! lite snabbt prat sen ännu en kram!  fan vilken kväll! bästa i mitt liv. bästa med hela kvällen var ju såklart början, då vi hade sån grymt tur att träffa han själva och prata me han. 

BÄSTA JAG GJORT!!  hela kvällen var grym.  jag kunde tagit många bra bilder men fanns lixom ingen tid för det!  ska ladda upp några senare från hemsidan! 

så grymt tacksam för att jag fick uppleva det här. tack för igår ebba och grabbarna!


avsluta natten hos adam! som jaag ÄLSKAR AV HELA MITT HJÄRTA <3

KEN RING!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SnYJBZFkde0


jag skriver nu

har ni haft nått i huvudet hela livet? något ni verkligen vill göra men inte vågat?  det har jag! och ikväll ändra jag på det!

jag bara brast i gråt! och visste inte vem eller vad jag skulle vända mig till! jag kolla igenom min kontaktbok på mobilen, där nere satt min mamma men det fanns ingen jag kände trygghet att ringa till.  jag bara läste vad hon skrev och det bara rev i mig. Jag fick mer och mer ont i magen och jag byggdes av ångest, hat, sorg och ännu mer tårar!  allt hon skrev gjorde ont på ett eller annat sätt.  jag visste att  det skulle bli svårare för varje menning hon skrev och det blev det!  - Han älskar dig, han pratar om dig jämt och han är stolt över dig!  jag fick inte in det men fan vilken känsla! att veta att han är stolt! att jag gjort honom stolt. Han sårar mig men han älskar mig. Hon sa att hon ska kämpa för honom! kämpa för att han ska bli frisk. Hon sa åt mig att inte ge upp. det finns hopp än?  hur kan hon säga så? jag sluta hoppas för flera år sedan när han kom hem efter 6 månader och ändå inte kunde vara en frisk människa.  Så länge jag inte hoppas så blir jag inte lika bevsiken och sårad när det skiter sig. Ska jag bygga ett hopp igen? ett hopp om att han ändrar sig? ett hopp om att vi kan hitta den kärleken?  om det misslyckas då? förstår du vilket helvete jag skulel gå in i, skulle hamna i min egna psykvärld och inte lita på nån eller något. jag vet att det är för tungt.  Jag vill inget hellre än att det ska ändras.

tebax till början då.  hela livet har jag velat sagt precis osm jag känner precis hur jag mår! men inte haft någon energi, inget mod, ingeting! det har aldirg gått!  tills ikväll. jag förstår det inte men jag gjorde det. jag tog telefonen utan att tänka, jag ringde och jag grät och jag skrek och jag sa precis som det är.  jag mår åt helvete varje dag för jag lever såhär. jag saknar dig varje dag och det är så jävla orättvist att jag inte får träffa dig när jag vill som alla andra barn får!   jag vill lita på dig och jag vill våga att åka till dig utan att ha ont i magen och mardrömmar natten innan. du får göra ditt jävla enkla val för jag orkar inte mer. vill du ha mig i liv, vill du ha mig lycklig och glad så är det du som får offra, det är du som får förändra!  jag sa rakt ut att jag älskar dig mest av allt och att jag vill bara vara med dig. jag mår inget bra, och det är bara du som kan ändra på det. bara du, en enda människa på den här jorden som kan få mig att tro på livet, tro på männsikan och framförallt tro på mig och min framtid.

jag skrev det här, här och nu för det var precis vad jag ville göra nu! tar jag bort det imorgon är en annan sak men just nu vill ja ha det här. och jag ska läsa det om och om igen och vara stolt för att jag gjorde det!  det är upp till dig nu.   jag har så jävla ont i huvudet nu så orkar inte skriva mer. 

tvtv

matchen är i full rulle :D   baha lite mer glädje idag än i lördags!   jag BELIVE på svergie idag. jag tänkte faktiskt åka till lettland och satsa enmiljontrehundrafemtiotusen på att det blir 3 - 0 till lettland! men missa bussen.  attans.  men men jag tror att Isaksson överaskar oss med att göra mål snart! hahahahah..  okej, nu är jag trött! 
en höjdpunkt som var så hög att den va högre än det där stora berget ni vet, det är iaf att jag träffa pluttlisa idag :D helt suverän är hon juuu  <3 :D

idag, imorgon

man kan inte se vad som ska hända
man kan inte ändra det som varit
man kan inte stanna kvar på ett och samma ställe
man måste gå vidare, man måste ge livet chansen
låser du in dig är det du som missar
hatar du är det bara du själv som lider
ångrar du är det din tid som försvinner
kämpar du är det du som vinner
vill du så är det du som lyckas

ge dig fan på din sak och följ det du vill följa!


det var inte mennigen, det var inget jag någonsin kunde drömma om.  jag hade min kärlek! och när den tog slut trodde jag att jag aldrig skulle få känna på samma sätt igen!   kommer aldrig glömma andreas för han var vid min sida i 2 år och det är inget man glömmer! en kärlek är en kärlek.  är glad att jag har honom som vän idag!   och nu, idag,  den onsdag den 21:e  ALLA dagar är jag förälskad!  hittat min kärlek, min egna adam.  jag vill bara vara med dig hela tiden och jag vill älska dig så mycket som det bara går!  min fina pojkvän, jag uppskattar varje sekund med dig och jag ska vara så rädd om dig,  vill ha dig i mitt liv till varje pris!   du får mig att känna mig hel, och speciell på helt underbart sätt, och jag känner mig så otroligt glad i din närhet.
Jag älskar dig adam <3


återbesök

och så kom söndagen! helgen bara sprang förbi.  fredagen tillbringa jag med adam.  laga mat, käka godis och bara myste! mysigaste killen har jag iaf :)  helt suverän kväll!   sen lördagen åkte jag hem och var med min bror lite. sen åkte jag iväg till natta med fanny så var vi där ett tag sen åkte vi på fest men var inte där alls länge, inget fest sug från någon av oss så åkte och köpte chips och gott och åkte till natta och kolla på matchen!  precis när vi satte oss ner så gjorde spanien första målet!  sen drev det på så. vet inte var det var med sverige men bra var dom inte.  syndsynd men får hoppas att dom tar lettland nu annars blir det ingen resa att kolla på EM i sommar.  attans så det kan gå :D   aja sen efter matchen så gick fanny och jag till bussen som inte kom så vi gick hela vägen till stan + en omväg eftersom vi gick upp till haga först haha. illa men men.  sen åkte jag till adam, var där runt 2. då käka vi glass med varma bär och såg på film :)  MYS!!!  vi somna inte förns 5 eller nåt för jag var så nedrans pigg!  PUSSADAM.   är så himla glad när jag är med dig, veta att du är MIN är det bästa som finns <3
nu är jag hemma igen och har städat hos billsson jätte fint blev det :D   städa mitt rum också! duktiiigt

snart börjar julkalendern ju, undra om den är bra i år?!  :)

´

PUSS

äntligen fredag.
känns inte helt fel att veta att man får sova länge imorgon. engeslska prov imorse då, jisses det gick väl bra men jag var verkligen urfunktion! så kunde gått bättre men men.  dagen börja så jobbig så blev på dåligt humör men blev bättre med lite mat i magen, sen blev det dans som lina, alexandra och jag försökte slippa men gick ju inget vidare :D haha. men det var helt okej!  fick en pratstund med bästa lina efter dansen med! underbaring.

hemma nu, käkar lite, duschat  och gett billsson mat för det hade minsan inte erik gjort men han vill ha billsson i sitt rum mer :D  bra att han tar hand om honom när jag åker iväg till adam titt som tätt.

usch dumma människor det finns då!  slutaaaaa med det. internetmobbning är bland det fulaste dom finns.
 har ni inget bra att skriva så skriv inte alls.

var på bio igår!  såg 1408!  var adams ide men jag tyckte själv att den verka lite bra när lisa skrev om den :)   dock är jag inte så mycket för otäcka filmer, faktsikt första gången som jag såg en skräck på bio!  men vad gör man inte för adam? :P    jag tycker att jag klara den ganska bra!  var nära på att gråta ett antal gånger, jag hoppa till en hel del och adam fick ständigt hålla om mig och försöka övertyga mig om att det bara är på film. jaja kan så vara men kan även vara en verklighetsbaserad tänkte ja!  men som sagt det gick bra,  jag gilla när de blev lungt i filmen för då kunde jag äta godis och pussa på adam.  förstår inte, ingen annan var så rädd som jag på bion, hur kan man vara så orädd?   men det var mysigt iaf!  första bio besöket med gullet.  tack älskling :)    <3

nu ska jag klä på mig och fixa lite sen ska jag träffa adam!  som jag förövrigt är helt galen i och jag är så jäkla glad att det känns så himla bra mellan oss. så som jag känner nu trodde jag aldrig att jag skulle få känna igen! <3

PUSS VÄNNER!!!!

image93image94

godnattbulle

jag blir lixom jätte glad när jag får en liten komentar! hih,  har ju inte direkt 15 st när ja loggar in som becca:D men några får jag allt!  det är mysigt.   vad jag tycker om er! mina fina vänner!   vill bara krama er allihop varje dag! men går ju inte tusan :(   hmm vem var sist?    lina tror ja, eller linn kanske.  er vill jag allt krama nu! :D 

erik är barnvakt till billson ikväll :D   guldbror jag har dåå!  
han ställer alltid upp för mig både när jag är glad och ledsen! 
alla borde ha en erik hemma!  

jag ska dricka oboj och ta en bulle nu, sen försöka sova!!  hej då!

for me and you

ooow, dumdum natt!! sov inte alls mycket. orka inte skolan idag!  piss också = /

aja, vi köpte biljetter till kenring förut!! längtar dåå..  23nov!!! 

jag hatar det här, vill inte ha det så. fan sluta riva i mig!  sluta skada. sluta fucka mitthuvud på ditt förnedrande sätt. jag orkar inte och jag vill inte alls lyssna men jag gör det iaf.

plutt adam sa nyss att vi ska gå på bio imorron!  gud så mys. så fin är du! du lyckas iaf muntra upp mig och få mig att må bättre. du är en riktig pärla :D   jag är glad att du finns hos mig. är kär, så fruktansvärt kär i dig! adam dam dam!!!  minälsklingisvart

jag vill inte skriva tråkigheter, känner mig så himla jobbig då men är ju så just nu. men ja ska försöka tänka på annat nu när jag bloggar =)  var på stan med ebbie ett tag och då hitta ja massa fina kläder som man kan ha till nyår osså!  och julafton!  tomten ni vet kommer ju då :)   aah sjukt fina saker. men ska vänta lite med det! men hoppas verkligen det blir något riktigt roligt på nyår!  hoppas jag kan fixa att fira den me både adam och mina vänner men den går väl? visst :D  ska önska mig det i julklapp.  julafton kommer iaf bli bäst.för en gång skull så vet jag att dte kommer bli en toppen julafton!  

tack för igår älskling vickan :)  hade dö mysigt hos dig!    godaste maten fick vi till med! sån underbar vän är du så det finns inte!

en liten tanke till Lisa :) för hon
 är en vacker person med
en utstrålning jag älskar! 
ett hjärta av finaste guld har min Lisa <3

image91

image92 Juljuljul!!  längtar så mycket :D

love&pain

min ilska, mitt hat!!!  min sorg, mitt svek. jag hatar det här.  jag känner mig så himla puckad. lever jag i en lögn?  det känns verkligen så.. ERIKA VAKNA!! ingen skillnad har hänt på dina 17 år vad är det mig dig?  ge upp dina tankar ge upp ditt hopp. det blir ingen balans det är en berg och dalbana tills det tar stop.  fan va illa du gör oss.  en dag bad vi om din närhet! en dag bad vi om din kärlek. EN DAG PÅ HELA ÅRET fick du träffa oss alla tre och du är svagare än nån. jag fylls med så mycket hat och så mycket besvikelse.   du sårar mig, du sårar DOM. Jag älskar dig för att jag måste. men gud vad jag älskar dig!!!!!!!!

förlåt för ni kommit till fel. jag skäms, det blir så vet att det inte är mitt fel men det är mitt blod!

vilken dag, vilken kväll. jag vet inte vad jag ska säga.. tur i oturen hade  jag någon att komma till efter. bara krama dig länge sen satt vi på golvet och bara prata jätte länge. du var så fin och lyssna och trösta mig. att ha dig sådär hjälpte mig så mycket! känna en trygghet och din kärlek! gud vad tacksam jag är för att du finns i mitt liv.
  du är bästa adam! 



image87image88image89

image90  körskolan 3 ½ timme, bläää

pluggaaat

plugg plugg!  äntligen har jag det gjooooort. ska bara fina till det lite men det gör jag i skolan imoron. Blev rätt bra tror jag, är helt slut nu skrivit som ett jäkla djur. men SKÖÖNT att ha det klart nu!    bästa sättet att plugga på lyssna på ken rings underbara musik.  han är så grym asså, 23 november kommer han hit!  BÄST :D  röjröj!

nu ska jag kolla på kläder från zoovillage , riktigt heta kläder!! 

ADAM JAG ÄR HELT SÅLD I DIG <3

image86

flicka jag vill tårka dina tårar
vill ta bort det onda
jag vill ge dig allt du är värd, vilket är det bästa
tänker på dig varje dag och hur mycket jag vill finnas för dig
vill göra allt för dig för du är en gåva till mig
en gåva jag älskar en gåva jag behöver
hur långt bort jag än är så vet du att jag finns alltid där
Rebecca jag kommer alltid vara din vän!

image85 tycker om er så mycket!

bryter tystnaden

nämen heej!  åh saknat min data, min musik mitt rum :D haha.  känns som jätte länge sen, sovit hos adam så mycket nu men inte fel det :)  min förra helg var helt perfekt!  träffa min syster, gick på teater sen käka på resturang, sen tilll adam, lördag fest fest rikitgt jävla kul var det! sen till adam igen.  söndag mysdag med käk och film.  toppen helg faktiskt. var på så himla bra humör och hade det jätte bra med allt och alla! fanny den lilla tönten har man ju alltid kul med!  veckan då, gått jääte snabbt och har bara struntat i en lektion än så länge! haha. va me beccis i måndag! alltid lika underbart! hon är miiiiin ängel. i tisdags laga adam och ja tacos, mums! jag hade sovmorgon på ons men inte han ;D   men fick igen det idag när jag fick gå upp kl 7 själv = /     jaja hur som helst  nu sitter jag och äter macka och lyssnar på musik.  myst med min lilla pluttbilly med, han har allt saknat mig.

helg redan imorgon :D men jag får bara EN sovmorgon eftersom mamma var så tvungen att boka in körkorts grejen!  men men, söndag får bli min dag då. 




KEN RING bästa 
tankat hem hela hans nya album nu! sjukt bra

image78image83

image84

alltid haft och kommer alltid ha.   ERIKA KARLSSON

härliga

så sant ju! precis som hon sa: dom är ju bara glada för din skull! fy tusan så bra det känns.

vilken dag :D vakna skapligt, glad med solen i ansiktet, haha okej det sista var ironi men ändå. åt en riktigt bra frukost gröt, ägg och macka! sen gick jag ut på en lång promenad :D  med mitt NYA HEADSET!!!   sen åt erik och jag revbenspjäll, haha han tyckte dom var så förfärligt goda med honung på.   så nu kom min EBBA!  och snart kommer matilda med, himla trevligt.  


som FÖRR, med respekt! med självkänslan och tro.
veta om dom äkta och dom "äkta" ,  bättre stark.

image76image77

RSS 2.0