......

du kommer blir chockad!  du kommer ångra dig. du kommer att hata dig själv för allt du inte såg!
du stänger mig ute som att det inte fanns, men det finns varje dag och om jag fick dela det onda med dig skulle det lätta. jag ber inte om hjälp med ord, men varför ser du inte!  nej du ser inte. jag vill bara känna att du finns.

det taaaaaar!!  ska jag hoppas ska jag ändra ska jag se framåt ska jag le?  när inte ni gör det! vi har stannat upp, vi har slutat leva för länge sen, vi bara finns för vi ska finnas. jag tävlar inte, jag håller bara ut!   jag lyssnar på mina texter jag peppar, men för helevte det är förstört. vi är, du är! jag är.   vem tävlar jag med? 

ska jag skriva att det inte är rättvist?  tänker jag inte. jag tror på gud, jag tror på livets menning.

här idag

helgen sluuut och den var toppen! Maskerad i fredags, var pang full men kul var det!  jag var troll och natta va rambo ;D  haha.   somna med kläder och smink på, inte kul att vakna så!  illaa asså.  Lördagen käka och myste hos adam sen drog vi till arping med anden och dom där det var lite party. Jag var inte på topp direkt, super sjuk och bakis men men. Trevligt att träffa vänner!   sov till humm tolv tror ja,  sen åkte ja till natta och hämta mina grejer!  väldigt slappslapp dag men jag är ju sjuk såå, det är okej baha.  ingen röst kvar nästan, blir nog inget sthlm för mig imorgon känns inget vidare bra att ge sig iväg när jag mår såhär.  Hoppas jag mår bättre iaf så jag kan träna på kvällen.

dom som står för att dom gjort fel, dom som ger mer än ord.


när texten blir musik,




Becca min ängel, bästa vän! betyder så mycket.


Tjolabandola!

solsolsol idag!!! jisses helt galet skönt. jag drog ifrån skolan efter lunch! kändes inget vidare att vara där, blev bra depp!  så åkte och träffa sandra älsk istä, köpte lite gott och la oss i vasaparken och stekte och myste!  jätte skönt, blev lite kallt efter ett tag men ändå. Kom precis hem och då överaska mamma och erik med att vi ska grilla! gottt, längtat efter det såå länge :D  finns inget godare nepp nepp!

såg dom nya avenyn avsnitten igår, men nu blir jag lite sur för det går mot det sämre!  bäst var det helt klart i början tycker jag!  det är ett klockrent program men det får inte tappa tråden mer, känns som det går in i en ny bana.


det klart att det inte är lätt, inte lätt att blir slagen, nerkränkt och inte kunna prata om det! 
stänga inne, blunda och hoppas det försvinner!  det kommer aldrig försvinna, måste
ta tag i det från början. dölj svagheten ta fram styrkan. 

GÖMDA

image224

lyckadkväll

gaalet rolig kväll igår! roligaste på länge!!!!  massa folk!  hela kvällen var klockren, dansa och röjde hela kvällen med härligt folk :)   kunde absolut inte blivit bättre.   vänner och pojkvän som gjorde min kväll helt grym :)  lyckadlyckad!  adams och min present till bengan var ett golfset från Brio och han blev super glad :D  haha så himla kul.  bästa festen på hur länge som helst!!    sen när jag och adam kom hem så myset vi framför brasan, helt ensamna hemma!  mysigt värre. <3  super kul att träffa Natalie med =)  riktigt roligt!
Tack Bengis för en helgrym fest! 

nu ska vi se på film!  skriver imorgon :)  PUSSSS


torsdag

Jag är fast! helt såld i min bok. Jag läser den hela tiden, på morgonen, på bussen, lektionen, spårvagnen och när jag kommer hem. eller jag slutar inte läsa den när jag går av bussen och går till huset ens. Galet vad fast man kan bli men den är så otroligt bra! aldrig har jag varit så tokig i en bok! börja läsa den igår och nu är den nästan sluut och jag vill inte att den ska ta slut men vill heller inte sluta läsa. från start har jag dyrkat boken! 
Liza Marklund - Gömda  läs den, verkligen! Så otroligt bra och det är en sann histora om Mia som blir misshandlad av sin fästman. Så arg blir man när man läser den, usch.
Men fick slita mig från den när jag hade gympa och gick en sväng på stan med adam! handla lite och sen käka vi pizza :P  Nu är jag hemma och nördar vid datan.  söker lite jobb, har lita små panik över det där men jag har iaf gjort mitt bästa! det vet jag och det är huvudsaken.  Jag är lycklig som har så många som bryr sig och verkligen försöker hjälpa mig! min underbara mamma, mormor, mammas vänner, pojkvän och mina vänner! jag är en lyckans ost när det gäller den delen!

Fredag imorgon, gud så underbart!  men nu blir det att läsa vidare min bok!  ha det bra alla, mina besökare har stigit enormt, hmm vad beror det på? 

Rebecca min stjärna du vet att du är viktig för mig! tvivla aldrig min kärlek <3

sickofthis

ibland hatar man bara typ allt! och förstår inte hur folk fungerar!  hur falsk får man vara? hur elak får man vara? finns ingen gräns antar jag. hur ledsen kan en människa bli? hur ledsen kan DU göra en människa?  tänk efter, och se dig själv hur du beter dig mot andra.  tappat lusten, styrkan? JA HEJDÅ!  fan vad illa.

åker hem till dig nu! en dag till utan dig, dina ord och din närvaro och jag gräver ner miig själv!

NEEJ DET ÄR INTE OKEJ!

a new

ny vecka! men den är ju slut snart visst?!   helgen var iaf trevlig med party och myskväll. Imorgon har vi sovmorgon och ingen är gladare än jag!!!  puuh så skönt. räknar ner veckor och dagar varje dag känns det som :P tills skolan äntligen är sluuuut för den här gången!  happy for alla treor! ni måste vara lyckliga :) 

en tanke till lilla Engla!  det är så otroligt hemskt de som hänt. jag blir arg och ledsen samtidigt! jag kan inte tänka mig hur dåligt hennes familj måste må. att ens barn blir utsatt för något sånt här är ju det värsta som kan hända. finner inga ord för den människan. tänd ett ljus för Engla i ditt fönster ikväll kl.21  det ska jag göra!

imorgon ska jag vara barnvakt till gustav! min mysplutt :D

image221

<3<3

hemma hos adaam! han står i duschen och ja sitter här och nördar :P  Idag körde vi bowling med klassen, ap kul var det. Länge sen jag körde, måste göras om snart :)   efter bowlingen så åkte ja ner till stan, så ringde adam och lätt piss ledsen och då förstog jag att han inte klara det men sjävlklart skämta han och blev super glad och ja att han klara det :D  såå KUL ÄLSKLING!  Han hade alltså teoriprov och han klara det på första skrivningen, såå duktig!! så mötte upp honom och han var så glad :)  så nu är jag jätte glad, fick upp mitt humör verkligen! behövde verkligen efter att ha pratat med pappa. jäkla skiit vad arg och ledsen jag bliiiiiiiiir.

tack för dina ord, tack för att du är du mia <3

positivpositivpositv jag kan jag kan!!!! jag är bra jag vet det, visst.

nu..

inget är heligt, inget är rättvist! jag vill inte jag ser inte. tänker inte be tänker inte hoppas, det finns inte mer. det är orättvist! är det dags nu?  jag gör det gärna. 

förlåt, nu är det såhär och det är det bästa.

partydag

LÖRDAG :D  äntligen heelg,  M M MMM!!  just ätit frulle hos adam! nu står han ochc borstar tänderna och dansar till min musik haha!!!!  igår var vi på bio, vi såg VARG med Peter stormare.  Den var riktigt bra, älskar Stormare han är såå cool och härlig. En riktigt intressant och bra film, lite svårt för när det är djur inblande men den var jätte bra. Gå och se den nuuu :) Var på stan en sväng innan bion med, handla lite fint, invigde Monki med!  inte varit inne där så mycket men hitta två super coola plagg! sen lite annat från hm och en ny navel piercing med eftersom jag tappa min när vi körde laserdome, haha aa så mycket gick jag in för det :D  så jäkla kul var det, kolla bilder på min bilddagbok eerika-    IKVÄLL är det party på högsta nivå! är sååå laddad, ska bli såå kul! ska röja med min ölhatt ;D 

jag ger upp mitt letande, jag har fan gjort allt jag kan.


Tisdag

hopp nu är lovet slut och skolan rullar på, tråååkigt som bara tusan men det är väl så det ska vara!  mitt lov var iaf väldans skönt och luugnt! jag behövde verkligen det bara göra allt och inget. Var med adam största delen av lovet :) blir så depp av tanken att det är typ 2 månader kvar,  fiiii vad illa.  Bara att hålla ut, sommaren är nära det vet jag ju för tusan. Är såå mycket i mitt huvud nu känns som jag har tusen saker att tänka på df ja har ont i huvvet så ofta nu. 1 april idag och sjääälvklart lurades jag :D  haha adam och mamma blev mina offer!!! såå kul jag sa att jag var med barn och att det hade gått så lång tid att jag måste till sjukhuset osv,  såå kul jag var faktiskt väldigt bra på att hålla masken trots att adam såg sååå rolig ut, men han var så söt och förstående så det känns ju bra ;D  han blev väldigt lättad när jag viska april apirl sen kan ja lova haha!  sötnos.
gått på stan idag, vi köpte paket till Moa som fyller 24 år imorgon så ska bli dubbel kalas hemma hos dom:)  funfun. 
Har varit på jobbintervju på lovet med och väntar på att dom ska ringa blir gaaalen asså RING BARA!! 

blogg är tråkigt :P har inte läst någons blogg på as länge, haha och ja skriver knappt heller längre! men men kul att ha ibland antar jag väl!



RSS 2.0