lördag

Sol tror jag att jag ser! allt är perfekt!
Roligaste utgången igår, trädgårn sen otten! beccis och jag (: sen massa vänner ute. en rolig fylla! DOCK vin på mina nya skor, vin på min jeans jacka!!!! OCH brännmärkte i ansiktet tack vare en viss rebecca!! haha ser sååååå äckligt ut :(
bästa adam kom och hämta mig i natt! åkte hem till mig. inte setts på hela veckan och det märktes på oss, båda var så glada och saknat vararandra sjukt! lyfte upp lilla mig och där stod vi länge och myste! tur att du är så stark bejbii!
inget jobb idag, även den bästa kan bli sjuk. solen hela dagen med massa mys. lycklig (:
nu är jag hemma, ska skjusa mamma sen förfesta med mig själv i väntan på lisa :D party ikväll med men ska icke dricka möe! imrgon äre 100% jobb som gäller.

Hej hopp :)

<3

randig tröja

Jag vet vad du gjorde förra lördagen ser jag på nu (: repris, faktiskt roligt ju.
söndag idag och imorgon är det skola igen och det känns som vanligt urk!!!
jobbat hela veckan och helgen och det var varit såååååå härligt! har blivit så tajta och vi har så sjukt kul! människorna på mitt jobb är bland dom bästa personerna som jag mött! på alla sätt och viss! en del mer än andra men det är så sjukr härligt stämning och jag mår så bra där. ingen dömmer, ingen får mig att känna mig sämre eller något. skolan är rena helvetet om man jämför med jobbet. det är nog de bästa jag har! den glädjen och uppskattningen som jag får där är obeskrivlig! vi har så kul, pratar om alllllt!! snusk mest hahah. min humor är unik men där finns den hos så många! snart jobbat ett år på lindahls och jag älskar det! människorna och jobbet är toppen. lönen kunde vara bättre :d men vi får också lön för att sitta och äta glass och snacka sex och skämt flera timmar :D så ingen ska väl klaga.

igår myste adam till det med taco hemma hos sig :) riktigt mysigt! sen åkte vi till aspen och spela gitarr hero med honom och ogge. sen hyrde aspen och ja film, fick köra hans bil :D mohha det var ballt.

idag öppna jag jobbet så adam fick gå upp tidigt! sen sluta jag 15 och åkte en runda med bilen och fixa lite! sol sol!
Big Comedy ikväll! skratt chansar jag på :D först ska vi ut och äta <3

sååååå länge jag inte är i skolan... så mår jag toppen. så länge jag inte pratar med min pappa så mår jag inte dåligt. så länge jag begränsar mitt liv så funkar det så bra.


onsdag

Det var såå skönt att vakna halv sju imorse och snabbt bestämma sig för att skita i skolan! jag somna om och vakna k 13. gick ut i solen och käka god frukost! sen läste ja svenskaboken som till min besvikelse är dålig. sen var det kl snart 15 och dags att åka till jobbet.
jätte lite folk idag, johanna och jag slappa loss. sen blev det massa och göra så vi kom inte där ifrån före 20.40! men det gjorde inget, ingen av oss hade något spec att göra efter iaf :P
Imorgon hoppar jag skolan igen. böjrar jobba 07.30 - 1600 istället. pengar och mycket bättre dag. på jobbet mår jag så sjukt bra, i skolan så sjunker min självkänsla till noll! så jävla tråkigt och hemskt.
snart är det slut!!!!! och jag ser fram emot en sommar med jobb varje dag!

på fredag måste jag till skolan muntliga nationella! fy tusan vad illa men skönt när det är över!
helgen ser vi fram emot, vuxen fest och Big comedy! härligt!

jag köpte ett knä skydd idag iaf! jag ser helt knäpp ut när jag haltar omkring. men är lite bättre nu när jag har det. inte tränat på hela veckan men imoron kör jag! ingen spinning på ett tag dock :( sen ska jag sova hos adam! och jag längtar efter dina armar nu!!!

ska se på disney channel nuUuuu!! :)

Tiiis

helgen har varit..veckan är i full gång! helgen var lugn med bröderna sen en sväng med adam. och jobb på det. söndag var jag åkte jag till becca! med klara och jeppe! käka god thai mat!!! går aldrig fel. måndag träning, idag jobb träning och mys i solen med natta! våren är bäst!!!
adam och jag åkte och köpte glass igår halv nio på kvällen, Ben jerry är så jäkla god :D mysig att äta ur också i sängen!
jag är trött nu. men längtar ändå till en heldag jobb imoron!
ska käka något gott nu, andra avenyn rullar på!
skönt att min ilska från igår försvann :)

ARGAST

kan ha varit en av mina argaste dagar! asså jisses. mitt temprament! efter träningen så bara ARRRRG!!!! min data har ju varit cp länge nu, åkte ännu en gång till bror för att få hjälp och att åka till två gånger på en vecka bara för en data SUGER! jag körde som en idiot, 120 - 140 hela tiden.. rädd för mig själv asså. jag var såå jävla arg!!!!! min död lär bli min bil! fy fan.
åkte hem ännu snabbare pga att datan inte fixades!!! FUCK!! kommer hem slår lite på den, skäller ut mmamma sen funkar den utmärkt! sjukt asså. vad lite ilska kan göra.
nästa panik, mina cheerios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dom va slut och var såå tvungen att ha dom!!! skrek på mamma som åkte och köpte dom, åt dom inte! drack soda. kolla intrenet FAN VA FINA STUDENTKLÄNNINGAR! tvungen att testa min och faktiskt inse att den är absolut finast! speciell! älska den..
sen var jag bara tvungen att ännu en gång ta mördar bilen och köra till något annat, som ej nämns. guuuuud så bra erika! verkligen inte.. kommer slå tebax!!
idag var min lediga dag på detta lov! och jag var sååå arg!!! typsiskt. knäppt asså. imrgon börjar jag jobba kl 4, ska vara med natta innan! good.
mamma lagar god mat men eftersom jag strejkar kan jag inte äta den.. skit också..
och inte får jag ladde ner musik pga av den dumma lagen! jag som hitttat massa nytt!
min ilska kommer från ingenstans verkligen! eller någonstans men jag ERKÄNNER DEN INTE!!!!!!!!!!!!!!
jag har inte kastat mitt gravidtest, den var en konstig känsla! är den för dig eller mig?

JAG ÄR INTE SÄMST!! VART KOMMER DET IFRÅN? DET KOMMER FRÅN STÄNDIGA TÄVLINGAR OM ATT ALLTID VARA BÄST. jämförelse. som jag är så jävla trött på. är det där min ilska sitter?
fan vad arg jag är.

RSS 2.0