Jag ger dig 31 mars

Jag älskar att kolla min kalender! när jag ser att jag har fullt upp blir jag verkligen glad.
Jobbar minst 4 gånger i veckan i tre veckor fram sen är det varje helg som gäller. Jag ska mixa och trixa så jag hinner med party och annat! älskar trots allt party livet men på en nivå som är maxad!!
April ska, borde, måste bara susa förbi. Vill bara ha maj nu! maj, sista månaden sista kampen mot skolan! 
flyttar även från smedby, spännade, sorligt men vill ändå inte bo i smedby när det bara är jag och mamma.
Studentkryssnigen är i maj! hämta maj.
det känns som den tiden inte finns, allt som ska hända maj/juni  men den är ju påväg! snart...
Tills dess, är jag i full rulle!

Jag gillar att blogga, när jag känner för det. Men blivit lite små trött på det. Men jag gillar att läsa bloggar. Jag följer nära vänner plus några heta modebloggar! men tro mig jag har kritik! Jag sitter gärna och kollar snygga outfits och får sköna tips och ideer men jag bryr mig inte ett dugg om bloggarna. Kolla på det här:
HÄR ÄR MIN MODEBLOGG! I DEN KAN DU LÄSA OM MODE,SHOPPING, TRÄNING, RESOR OSV. jaa kan ju säga att 90% av alla bloggar man klickar in på står det så. och dom flesta avslutar även med: Jag har min egen stil, mitt egna "lilla extra"  för att du sätter dit ett skärp eller ett hårband är inte det din egna balla stil! de är helheten!  intressant att alla skriver samma sak om det. egna stil.  texten är inte heller vidare bra, dessa bloggare har alltid samma text, berättat om en as häftig utekväll eller hur mycket dom älskar livet/vänner/pojkvän/.   det mesta av texten är felstavat. dom tror dom är smarta fast deras IQ är lågt och dom blandar ihop ord och skriver fel låttexter. skarp kritk till deras prat MEN jag gillar att klicka runt och få inspiration och glädje! Elin klings blogg är tex helgrym. En del lyckas fånga med både bild och text och det är riktigt härliga bloggar.  skippa mes snacket och försök inte ha en likadan modeblogg som alla andra, skaffa en egen, precis som den egen stil du nu tycker att du har. Jag är icke en negativ blogg hatare jag läser som sagt dom bästa och intressanta modebloggarna! åsikter,kritik och beröm. det kan väl alla ta?
Min blogg är inget av det där, min blogg är bara min blogg som jag tycker om ibland =) 

så fick jag iväg det, satt och diskutera just den här saken med John och det blev himla intressant
Vi har starka åsikter och kommer komma långt :)


blogg i skolan

jag funderar. jag har inget att ge. har ingen fantasi och det känns hemskt.
älskar dig så det gör ont. älskar du mig?

ingen bra skolvecka, mycket skolk. hoppar svenska och religon idag. ska träna med natta sen lägga ut pengar på blommor, illa. ska köpa mig en fin klänning. ska komma på vad jag ska ge.
ska jag kämpa eller ge upp? är det är ny början eller slutet? min osäkerhet, min magkänsla ger mig tårar.  just nu kan vad som helst ta ner mig. ingen bra dag i skolan!
välgörenhetskvällen är ikväll! skönt när den är över. min osäkerhet och dåliga självkänsla som jag känner nu kommer speglas i dina ögon.

fixar det inte, inte nu. jag har ett val! jag vet så väl, men varför har ja så ont`?

förlåta är allt, förbättra är nästa! viljan är min!


studidagar

älskar studiedagar!
älskar vänner.
måndags träna, sen mys med fanny.
tisdags träna,  mys med adam.
onsdags träna, var med becca sen med natta fanny till vasa
torsdag idag! ska snart till min sandra!
sen flyter det på med fre lör sön! ska jobba helgen! yes!
Jag var på mitt jobb igår föresten, efter träningen så åkte jag dit för att hämta mitt nya schema!  hade fått massa tider, blir så stolt! sen tog jag massa extra tider med! jag är såå uppbokad och jag älskar det! älskar att jobba röven av mig, trots att det är jobbigt så är det bästa känslan!

Mamma ringde igår!  hon hade de bra. satt på resturang! hon hade köpt en playboy väska, så söt! knääpp!
varit skönt med bilen och allt en vecka men saknat hennes sällskap. inatt sov jag helt ensam också, ingen hos mig, läskigt men gick ju super bra :)
imorgon kommer hon hem! skönt verkligen.

hoppas helgen blir finfin :) med party och mys.
saknar min älskling massssa! han jobbar nu och tjänar pengar till familjen! :D

har föresten pluggat nu på morgonen duktig är jag.
Nu måste jag klä på mig så jag kommer iväg någon gång.


frossa

vi har växt ifrån varandra. sakta men säkert har den känslan givit resultat! det blir aldrig som förr, men minnen lever kvar och jag är tacksam. Behövde dig då men inte nu. Olika vägar känns rätt!
Du förstår inte och är för upptagen med dig själv, sånt man blunda för i början.


nog om det. Idag är det söndag och den känns bra. vi ser fram emot en vecka som endast är 3 dagar! vi behöver den. Jag hoppas att den inte går fort. mammi kommer hem på fredag! Hon åkte ospec och hamna några meter ifrån havet på ett 4 stjärnigt hotell! helt otroligt. Men hon är så värd det.
Min lediga söndag, hur länge sen var det jag satt hemma en söndag? nästan dåligt samvete, skulle nog ha jobbat istället, den här dagn var ju inte direkt behövlig ändå.

massa godis på tv ikväll! jag hoppas adam kommer till mig ikväll, då blir jag glad.
älsklingen som är mitt allt <3
bästa vän som jag har häftigaste tajmingen med <3
vilket fint!

greys är bra!


Torsdag jag är kär

Såå, dagen har varit lång och tråkigt faktiskt. Jag tycker inte om G+ och jag är trött på att det syns i mina betyg att jag har blivit sämre. men iaf jag tog mig igenom denna skoldag med och bestämde mig för att sola efter skolan! varmt och skönt. Jag kunde inte riktigt slappna av tyvär, för mycket stress i huvudet.
Sen var det 20 min kvar till min buss gick så vad gör jag då? hanldar såklart fy fan. jag ville inte men efter första köp så flyter det bara på. jag avsluta med en take away cafe medan jag vänta på nästa buss! 1000 kr borta och jag som kände mig pank idag, bra sätt att hantera det.
En pluttgubbe ramla på stan idag, blodigt och urk blev det. stackare men snälla människor hjälpte honom upp, jag kände att jag inte var till så stor nytta med mina påsar och min mugg så jag stog där och hejja och hoppa och skrek att dom fixar det här, allt går! wihuuu kör hårt mannen!!! osv... sen satte jag mg på bussen..
vid det här laget var jag ganska glad ändå, sen kommer jag hem och min mor kommer med nyheten.. tanten har kvaddat bilen en dag innan hon ska åka och JAG ska få ha den.. jag blev rasande och kasta stolen på henne.. asåå... jag blev iaf lite sur.. men hon ringde bror som förhoppningsvis löser detta så jag får ha bilen.
ringde även nyttiga samtal till bank, gym och pappi! sånt som stog på att göra listan idag. vad som också står där är att pluggaaaa men njaää det funkar inte! jag har ingen motivation alls idag. såå jag antar att Lejie och Elisabeth slår mig imorron.

Helg imoron iaf, ska vara med söt adam!! fii fäään va fint!

OCH dagens BÄSTA!! Gurra ska få ett syskon och jag ska bli faster igen!! GE MIG BEBIIISEN <3

10mars

I fredags fyllde Sandra 18 år, så jag packa mig dit efter jobbet kl 21 och kom lagom till käket! Jag fick klä på mig och dra på fest make snabbt och smidigt för att inte missa första spyan.
Vi drog igång ölspelet och natta och jag höll igång som vanligt.
Mitt utryck "ska inte dricka mycke" sket sig tidigt och snabbt efter att fått i mig mitt vin och shotarna som sandra öste på med. Mitt val för höga klackar gav dåligt resultat redan i väntan på bussen när jag drog igång dansen och skällde ut tjockisen i telefonen. Jag tycker om att gå in på allvaret, nykter som onyktyer.
- Du drar inte in den hunden!!!!
Natta och jag sprang till bankomaten i resecentrum, jagga bort killarna som stog där! natta försökte med ett fånigt ragg det lät ungefär såhär: Nåååååå pojkar ska ni med till otten eller är det jag som gäller ikväll? deras hånfullaskratt gav nog svaret. Kanske var det nattas andedräkt eller så var det nog vårat sätt att springa.
Väl med pengar i handen träffa vi flickor från nyköping, och underligt nog ragga dom på oss! vi backa inte för ett partnerbytte och roande sexuellt. Vi bestämde oss för att mötas i den långa kön senare. det visa sig att dom kom 5 min efter os och den långa kön var natta och jag och ett fåtal till!  MEN det brukar vara kö va fan.. så jag antar att det var där vi tappa chansen att uppleva sex på toan med flickorna från nyköping!

Vi dansa och sjöng, som vanligt lyckas min vän få drinkar av dom mest avskyvärda människor på krogen! jag som har iaf lite stolthet i mig vägrar sänka mig till den nivån. ska jag ha så fixar jag själv, kortet är ju inte tomt om man säger så. Men visst en gratis drink är ju aldirg fel.
Jag har fått en dålig vana och det är att helt plötsligt mitt i partyt så blir jag trött och bestämmer mig för att bara åka hem. och då menar jag verkligen DIREKT jag slutar dansa sen går jag bara utan att säga hej då till någon av detta pack! 
Min trogna soldat ebba kom med fredrik i sin gula bil och hämta mig! det var en fin handling. Jag är skyldig er! bara att ringa!
Min vana ska ändras, jag måste ju säga hej då och så fort jag blir utråkad kan jag ju inte gå? natten är ung men jag bara pyser som om det var kissa och gå lägg dig. MEN jag skulle upp kl 8 och jobba så jag antar att det är lite okej då?
Nu har jag varit ute två helger och känner mig färdig! Den komande helgen ska icke någon utgång ske.
Min klänning från stylebystars var fin men just den lilla detaljen som jag ville ha fanns inte, men jag gled ju fram på dansgolvet rätt bra ändå.

Läser min psykolgi nu, ska kunna men det är svårt att komma ihåg allt!
Jag går självförsvar på iv nu. det är min grej verkligen as kul. Ingmar är förövrigt tänd på mig!
becc och jag myste under täcket idag! <3



RSS 2.0